|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesuj± siê kultur±, sztuk±, filmem, literatur±, polityk± itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
![]() Proszê, pomó¿cie, je¶li mo¿ecie...
Cze¶æ, Wiza¿anki!
Jestem nowa, nie wiem czy dobrze umie¶ci³am w±tek, ale nie wiem, gdzie mogê kogo¶ znale¼æ. Poszukujê darmowych ebook-ów, nastêpuj±cych ksi±¿ek: - Wszystko jest mo¿liwe - Magda Papuziñska - Uprowadzone - Charlene Lunnon - 3096dni - Natascha Kampusch - Skrzywdzona - Cathy Glass - Zniszcznone dzieciñstwo - Shy Keenan - Jak ona mog³a - Dana Fowley - Mamusiu dlaczego - David Thomas - Okaleczona - Cathy Glass - Kato-tato, nie-pamiêtnik - Halszka Opfer - Skradzione ¿ycie - Jayce Dugard - Najsmutniejsze dziecko - Cathy Glass - Dziesiêcioletnia rozwódka - Ali Aad¿ud - Cena mojego ¿ycia - Okpara Tina - Pozwól mi odej¶æ - Sarah Jones Proszê nie pisaæ, ¿ebym poszuka³a na poszczególnych stronach, bo szuka³am i tych ksi±¿ek nie znalaz³am. Podawajcie bezpo¶rednio linki na tym w±tku.Je¶li macie linki do stron, gdzie mogê za darmo dostaæ te ebooki lub same je posiadacie piszcie lub wysy³ajcie je na mój e-mail: zaczytana_w_sobie@o2.pl lub igulina99@o2.pl Proszê, pomó¿cie! ![]() Edytowane przez cathy_dollanganger Czas edycji: 2012-04-22 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 394
|
Dot.: Proszê, pomó¿cie, je¶li mo¿ecie...
wpisa³am te tytu³y w wyszukiwarkê chomika i niektóre s±, wiêc mo¿esz ¶mia³o stamt±d ogarn±æ te ebooki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.