|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dermabrazja laserowa
Chcialabym sie czegos dowiedziec o tym zabiegu. Chodzi o blizenki po tradziku na policzkach. W jakim stopniu tez zabieg moglby pomoc, czy moga wystapic jakies powiklania i ile kosztuje.Prosze o odpowiedz a moze ktos z was mial taki zabieg wykonany i moglby podzielic sie doswiadczeniami.I oczywiscie gdzie go moge wykonac. Dziekuje z gory za odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dermabrazja laserowa
ja zrobię go sobie za dwa tygodnie chyba - na próbę
![]() I tyle narazie mogę Ci powiedzieć na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Agnieska koniecznie opisz jak juz bedziesz po zabiegu jak to wszystko przebiega,no i sama wiesz
![]() Zastanawiam sie tez nad laserem,bo jednak na easy peelu sie zawiodlam i to nie jest to czego sie spodziewalam.Tak sobie mysle,ze laser moze wreszcie cos zadziala. Beatka,powiklania zawsze moga nastapic,chociazby w postaci dodatkowych przebarwiemn i blizenek,ale jak to mowi moja dermatolog,wszystko zalezy od fachowosci lekarza wykomujacego zabieg,aczkolwiek ja do tego podchodze dosyc sceptycznie,setny zabieg sie udaje,ale sto pierwszy moze nie wyjsc,roznie to przeciez w zyciu bywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jasne, że opiszę, bo temat się przewija na forum, a pozostaje bez odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie znalazlam na forum zadnej odpowiedzi na teman dermabrazji laserowej dlatego odświeżam stary wątek
![]() może ktoś opisać doswiadcznia i polecić dobrego dermatologa, który wykonuje ten zabieg w Warszawie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja mialam zabieg laserem IPL ,dwukrotnie.
Twarz po zabiegach rozjasniona,plamki poznikaly,nawet te,ktorymkwasy nie daly rady. Buzia jest jednolita w kolorze,ladna. Do tego laser pomaga w leczeniu tradzika,wiec nawet jakis czas po zabiegach nic nie wyskakuje. Jak dla mnie to NAPEWNO bylo warto i zamierzam jeszcze raz,lub dwa powtorzyc!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
-->Frostis
Czy zabiegi te pomagają w jakis stopniu na pozbycie sie drobnych blizn potradzikowych?Czy łuszczyła Ci sie skóra po tych 2 zabiegach?
Ja mam problem z zaskórnikami i drobnymi bliznami na policzkach i zastanawiam sie jakie zabiegi wybrac(myslałam o kwasach) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
frostis dziekuje za odpwiedz. możesz napisac jeszcze coś więcej? np jak wygląda ten zabieg, gdzie go robilas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
up up
może agnieska cos napisze.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.