|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jakas zmiana by sie przydala...
zwracam sie z prośbą do moich kochanych wizażanek...
otóż tak... moje życie to szara codzienność. przydaloby sie jakies urozmaicenie mojego wyglądu... zawsze jest tak ze kiedy idę gdzieś z przyjaciolkami na miasto, albo do galerii to one zawsze są podrywane mimo tego ze jestem osobą otwartą, ale niestety brzydszą od nich. Więc chcialabym Was prosić o pomoc... załączam moje zdjęcia. (włosy farbowane na czarno, oczy niebieskawo-zielone. tyle.) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakas zmiana by sie przydala...
Przecież jesteś b. ładną dziewczyną! Co ty tam piszesz..
![]() Z tego co rzuciło mi się w oczy: 'postrzępiłabym' włosy lekko żelem, nadała jakiegoś konkretnego wyrazu; z ubrań zrezygnowałabym z jasnych jeansów-myślę, że poszerzają a tym bardziej nie wyglądają ładnie-no nie podobają mi się ![]() Może wybierz się z koleżankami na zakupy, poproś je aby Ci pomogły dobrać nowe ubrania, dodatki. Co do makijażu daj lepsze zdjęcie, a dziewczyny na pewno pomogą ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zaszalej z fryzem! wloski masz krotkie wiec mozna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Właśnie, włosy.
Teraz jest moda a'la lata 80', wystrzępione końce, mały tapir ![]() Myślę, że tobie pasowałoby taka grzywka i całe włosy wystrzępione. Nadałoby to twojej twarzy więcej wyrazu i ostrości, bo obecna fryzura cię bardzo "ugrzecznia". Nie byłoby źle, gdybyś dodała jakieś czerwonawe refleksy na tą czerń.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
koniecznie zapusc brwi najlepiej regulowac je u kosmetyczki kosztuje to 5 zł nie warto robic tego samej w domu
a tak pozatym to jestes bardzo ładna ja na twoim miejscu posłuchałabym rad dziewczyn i troche zaszalała z włoskami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
heh. moze i jestem ładna. ale cere mam paskudną... lecze sie u dermatologa od 3lat i nic to nie daje... ;/ a wlosy dzisiaj sobie spielam do tylu, tak ze mialam czolo odkryte... i nikt mnie nie poznal. ;D wprowadzam czesciowe urozmaicenia. dzieki dziewczyny za rady. baaardzo mi sie przydaly ;*;*;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wklej zdjęcie z tą 'nową' fryzurą..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.