|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam - dłuuuuuga lista :)
[B]Ziaja masła do ciała (wszystkie rodzaje najchętniej waniliowe)
- mam waniliowe (zostało 75 %) i kakaowe (więcej niż pół) Farmona musy do ciała - mam karmel i cynamon dobry balsam do ciała - mam Canus z mleczka koziego , bardzo dobry i naturalny przede wszystkim, ewentualnie te z YR maja dobre recenzje na wizażu smackersy(najchętniej nowe ) - jak juz wiesz mam wanilię, gume balonowa, wate cukrowa kolorówka i pielęgnacja Clinique - mam róż , ciemny kolor jakby brudno brazowo rozowy, w malej zielonej kasetce, pedzelek nie uzywany dobre żele pod prysznic płyny do kąpieli mydła/pianki/żele do mycia dla dzieci dobre lakiery do paznokci : mleczny róż albo mocne kolory (czerwony, bordo, fiolety...) bazę pod lakier i preparat nawierzchniowy - mam Allesandro , KWC jak dla mnie uf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie wiem, zaraz zerkne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
powiedz mi jaka jest mniej wiecej wartosc MACA, ktorego masz chyba jako dokładkę?
ewentualnie czy mam coś co chciałabyś za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mam balsam do ust NUXE http://www.wizaz.pl/forum/showthread...34#post5524934
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Za Nuxe chetnie wymienilabym sie na jakis blyszczyk tak wiec widze u Ciebie Juicy Crayon no ale jaki to kolor czy moglabys wkleic zdjecie lub ten blyszczyk z Clinique, jaki on daje efekt czy ma jakies delikatne drobinki czy jest mleczny czy po prostu zwykly przezroczysty?
Jesli nie to moze ta maska Goldwell do wlosow blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
A jak nie to kusza mnie tez Twoje zapachy
![]() ![]() wymieniam sie pierwszy raz od czasu zmiany systemu wiec wyslalabym paczke pierwsza abys czula sie zabezpieczona w pewien sposob ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.