|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tigi
NIEAKTUALNE:
-wkład do kompaktu Mat Lumiere kolor 40 sable, zużycie 5 %, ewentualnie z całą puderniczką, ale wolałabym ją zachować na lepszy kolor ![]() -szampon Silk Therapy pH 5,5 Farouk- zużycie około 15% NOWOŚCI: - serum do końcówek TIGI Bed Head, użyte 3 razy. poszukuję: sama nie wiem.. ![]() -kolorówki Dior, przede wszystkim cieni w odcieniach ciepłych brązowych, bardzo chętnie 5tka earth reflections ![]() -brązer Chanel nr 21 -dwufazowy spray do prostowania włosów wella flat ..oraz czekam na inne propozycje ![]() Edytowane przez littlefrog Czas edycji: 2008-06-02 o 21:26 Powód: nowa wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Chanel Mat Lumiere i Biosilk Farouk
wkład do kompaktu Mat Lumiere kolor 40 sable, zużycie 5 %, ewentualnie z całą puderniczką, ale wolałabym ją zachować na lepszy kolor
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jestem dziewczyny, przepraszam że tak długo się nie odzywałam.
Mat Lumiere jest już wstępnie zarezerwowany. Co do jego koloru to jest dość jasny ale w odcieniu pomarańczowym, więc nadaje się do ciepłych cer. Do tych z odcieniem różowawym idealny będzie nr 30 ![]() Wstępnie za Farouka zainteresowana jestem szamponem Loreal Silver. Jako pierwszej zadaję to pytanie Dorocie-Coco, ponieważ ma całą butelkę ![]() Drugą kandydatką do takiej wymiany jest vilandra ze swoim 100ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj. Niestety Silver juz wymieniony. Moge zaproponowac jeszcze potrojne cienie Clarins 02 solei - cieple, sloneczne odcienie, tester. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
edytuje oferte, przepraszam.
Wycofuje zainteresowanie szamponem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.