|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
PYTANIE DO GINEKOLOGA i nie tylko !!!!
Mam pytanko...
brałam 1 paczke tabletek Syndi-35...po skonsultowaniu się z ginekologiem skonczylam z tym, bo przepisała mi je dermatolog..wiadomo gin nie był zadowolony i dał mi skierowanie na badanie hormonów..własnie jutro jade je wykonać ...no i skonczylam ta paczke...dostałam okres..i obecnie mam ok 17, 18 dzien okresu..i zauważylam od 2 dni na bieliźnie takie brazowo-zółte (raczej bardziej brazowe) uławy czy coś..nie jest tego duzo..jakby kropelki...czy to normalne..słyszałam..ze czasem po tabletkach pojawiają się krwawienia..ale to nie jest czysta krew..raczej ma taki kolor jakby w ostatni albo przedostatni dzien miesiączki (tzw. końcówka )..do ginekologa pojde tak czy siak w najblizszym czasie..tylko bede miec wyniki badan..ale chcialabym sie dowiedziec..bo może któraś z Was miała już taki problem... mam tylko nadzieje,ze to nie jest żadna grzybica itp..dodam, iż te "upławy" (tak to nazwę) pojawiają sie tylko w dzień, gdy jestem aktywna..nigdy jak śpie..(w nocy). przypuszczam,ze mogą to własnie być te krwawienia..choć pewności nie mam.. prosze o porade z góry WIELKIE DZIĘKI!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: PYTANIE DO GINEKOLOGA i nie tylko !!!!
moja pierwsza wizyta opierała sie tylko na wywiadzie..ale lekarz powiedział,ze jak przyjde z wynikiem badań to zbada mi wejscie do pochwy i jeżeli bedzie to możliwe (bo jestem dziewicą) to pobierze próbke na badanie cytologiczne...więc wszystko się okaże...mam nadzieję,ze to nic powaznego.. :-( i ,ze spowodowane to jest tymi tabletkami...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

...no i skonczylam ta paczke...dostałam okres..i obecnie mam ok 17, 18 dzien okresu..i zauważylam od 2 dni na bieliźnie takie brazowo-zółte (raczej bardziej brazowe) uławy czy coś..nie jest tego duzo..jakby kropelki...czy to normalne..słyszałam..ze czasem po tabletkach pojawiają się krwawienia..ale to nie jest czysta krew..raczej ma taki kolor jakby w ostatni albo przedostatni dzien miesiączki (tzw. końcówka
)..