|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co zrobić z...?
W sumie nie wiedzialam gdzie zalozyc ten watek. Robie obecnie przemeblowanie w pokoju, pragne zrobic go bardziej przytulnym. No i nadzialam sie na swoja stara sztaluge. Chcialam sie zapytac co z nia moge zrobic? Nie chce jej wyrzucac, chce z niej zrobic znowu czesc mojego pokoju. Tylko jak ja uzyc? Postawic i wlozyc jakis obraz czy co? No i wlasnie tu kieruje te pytanie do was.
![]() Moze zrobimy taki watek gdzie bedzie mozna brac i dawac porady apropo dekoracji, meblowania pokoi? Przepraszam o ile pomysl zostal juz wykorzystany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co zrobić z...?
ja bym postawila w rogu
i polozyla na nią jakis jasny /np. beze/ obraz ![]()
![]() |
#3 |
CraftMod
|
Co do dekoracji pokoi to jest podforum Dom, nieruchomości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a sztalugi nie lepiej by farbnąc tak jak kolor ściany... wtedy nie byłaby taka widoczna... a na to jak wyżej podany pomysł postawic jakis obraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja bym sztalugi nie malowała za zadne skarby !! bo nie chodzi o to zeby sie zlla z pokojem ..
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a ja bym pomalowała właśnie na jakiś kontrastujący kolor. i postawiła na niej nie obraz, a plakat jakiś (;
Edytowane przez by_niebo Czas edycji: 2007-10-17 o 23:29 Powód: POST POD POSTEM. PROSZĘ KORZYSTAĆ Z FUNKCJI "EDYTUJ". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chi~
|
Sama mam sztalugę w pokoju, tylko brak miejsca zeby ją rozstawić. ale gdybym mogła, to rozłożyłabym ją i postawiła na niej taki kolaż, zdjęcia, rysunki, różne takie pamiątki npo. z wakacji, czy pamiątki i zdjęcia przyjaciółek.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.