|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
lotion do włosków delikatnych
Czesc Wizazanki czy mozecie mi doradzic jakis lotion do układania wloskow cienkich i delikatnych dłudosc do brody .Pianki nawet te delikatne sa dla mnie za ciezkie. I jeszcze jedno czy spray albo woda do układania włosów to to samo co lotion?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: lotion do włosków delikatnych
Proponuję lotion Welli z serii High Hair niestety do nabycia w salonach fryzjerskich cena ok. 60 zł, ale jest świetny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
uuu troche drogi .A czy spray do stylizacji włosów to to samo co lotion .Widziałam taki własnie z Welli ale sie zastanawiam czy nie jest to cos w rodzaju lakieru a tego bym nie chciala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W zasadzie lotion jest w formie spreyu tzn. w buteleczce jest płyn. Podaj konkretny przykład. Określenie "spray do stylizacjii" to dla mnie ogólne pojęcie i może to być lotion, żel, lakier.. Z Welli z jakiej serii?
Sprawdzałaś cenę lotionu, który proponowałam, u fryzjera w Twojej miejscowości może będzie tańszy? Zaraz coś sprawdzę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wysłałam ci coś na prywatnego meila. Stanowczo nie polecam lotonu Schwarzkopf taki w zielonej buteleczce. Wytrzymałam połowę zawartości i dłużej nie mogę. Włosy lepkie szybciej się przetłuszczają bleeeee
Wczoraj potraktowałam je tylko odżywką w piance Polleny Ewy Seria Bursztyn Bioenergetic i jest super, są lekkie i miękkie. Cena ok. 7 zł czyli nawet nie byłoby czego żałować jeśli nie spełniłaby oczekiwań. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za pomoc wstapie do fryzjera i zapytam o cene Welli .Chodziło mi o to http://www.wella.pl/consumer/consume..._fine_hair.jsp , tu tylko pisze spray wiec jestem w kropce na KW sa bardzo rozne oceny. Tej odzywki Ewy tez poszukam 7 złotych to nie majatek a sprobowac warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Tego sprayu nie miałam, ale podejrzewam że będzie spełniał funkcję lotonu. Miałam z tej serii żel w sprayu no ale niestety okazał się za lepki. Może to będzie lepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
jesli nie znajde tej odzywki w piance to sprobuje tego sprayu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Czytałaś opinie Wizażanek na KWC odnośnie tego sprayu? Najgorsze, że są rozbieżne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
wlasnie ,sa skrajnie rozne. Boje sie tego efektu wysuszenia i nie wiem czy kupic ten do wlosow delikatnych czy suchych i zniszczonych .Mam wlosy delikatne i cienkie ale jednoczesnie farbowane i znowu jest dylemat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
No tak. Na twoim miejscu, jeżeli masz możliwość (pieniążki) to zainwestowałabym w profesjonalny produkt. Przejść do fryzjera zawsze można zapytać o cenę, poradzić się. A jeśli za drogi no to faktycznie, musisz zdecydować czy ma działać delikatnie czy ochronnie (wzmacniająco? od tego są odżywki).
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
lebiodka napisał(a):
> Wysłałam ci coś na prywatnego meila. Stanowczo nie polecam lotonu Schwarzkopf taki w zielonej buteleczce. Tez go mialam i nie polecam. czesto kosmetyki takiego typu albo obciazaja wlosy albo nie ukladaja - a ten specyfik nie wspomaga ukladanie za to solidnie obciaza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.