|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Obozy/kolonie/biura podróży
Moje dziecko po kilku latach korzystania ze sprawdzonej świetnej oferty obozów sportowych zażyczyło sobie obóz językowy. Przejrzałam oferty w Internecie i zainteresowały nas obozy biura podróży Almatur . Szkoda tylko, że opinie z zeszłego roku są tragiczne.
Córka chce zaryzykować i jechać, ale mnie to przeraża, zwłaszcza że do tej pory mamy pozytywne wspomnienia z wyjazdów. Może któraś z Was czy Waszych znajomych korzystała z ich ofert? Albo macie sprawdzone obozy/kursy wakacyjne językowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obozy/kolonie/biura podróży
O jaki język chodzi? I jaki stopień zaawansowania? Myślałaś o wyjeździe córki za granicę na taki kurs? Ile ma lat? Byłam kiedyś na kursie za granicą organizowanym przez instytut językowy, ale szkoły językowe pewnie też coś takiego organizują. Można było zamówić kurs + dodatkowo zakwaterowanie w akademiku (ale były też inne opcje), wyżywienie we własnym zakresie, oczywiście kuchnia była. Jeśli córka jest w takim wieku, że może wyjechać sama za granicę i stać Was na to, to polecam.
Edytowane przez mamonkey Czas edycji: 2022-02-19 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Obozy/kolonie/biura podróży
Cytat:
Na zagraniczny wyjazd to jeszcze za wczesnie ![]() W tym roku kończy 10 lat, dobrze sobie radzi i lubi angielski, sama uczy się też hiszpańskiego. Pisze teksty piosenek, więc wykorzystuje sobie znajomość języka do własnych zainteresowań. Obóz wybrała sobie, żeby plynnie porozmawiać, ale tak na luzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.