![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Coco Mademoiselle, Lolita EDP, Angel Innocent "Flesh", Sonia Rykiel-wymienie.
Nieaktualne.
Dokladam "biala" czekoladke Bourjois brazujaco-rozswietlajaca, niedostepna jeszcze w Polsce, uzyta kilkukrotnie tylko, ubytek niewidoczny. Puder sypki Clinique Blanded powder and brush KWC pudrow sypkich 04 transparency z ogromniastego pudla 35 gr.ubytek ok.15/20% nie wiecej, brak pedzelka. Jette Joop By Night 40/50 ml, kartonik. Coco Mademoiselle EDP 20/50ml nieaktualne. Lolita EDP 50/20ml Angel Innocent flash, inaczej zwany tez "Secret" ok.polowy z 75ml Sonia Rykiel Not For Men! (rozowa) 65/75ml nieaktualne Wymienie na zapachy. pozdrawiam ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-10-19 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coco Mademoiselle, Lolita EDP, Angel Innocent "Flesh", Sonia Rykiel-wymienie.
Witaj!
Mialabys ochote na F by Ferragamo Salvatore Ferragamo? 25/30? Interesuje mnie Lolita lb Coco. nuty głowy: jaśmin, nuty owocowe nuty serca: róża, nuty przyprawowe nuty bazy: kwiat pomarańczy, nuty skórzane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coco Mademoiselle, Lolita EDP, Angel Innocent "Flesh", Sonia Rykiel-wymienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Lipglossjunkie;5468 555]Witaj!
Mialabys ochote na F by Ferragamo Salvatore Ferragamo? 25/30? Interesuje mnie Lolita lb Coco. nuty głowy: jaśmin, nuty owocowe nuty serca: róża, nuty przyprawowe nuty bazy: kwiat pomarańczy, nuty skórzane[/Q niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj Dorotko
![]() Znów kusisz swoimi skarbami ![]() Pamiętam że kiedyś byłaś zainteresowana Gucci II (tylko że mają trochę większą pojemność) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mam perfumy DIOR
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]()
Witaj
![]() Czy nie chciałabyś za Coco M. Charles Jourdan The parfum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
coś u mnie za :
Coco Mademoiselle EDP 20/50ml Lolita EDP 50/20ml ??? jak można to proszę o odp na pw. Dziękuje ![]() PS : oprócz mojej listy mam jeszczę : Issey Miyake L'EAU D'ISSEY. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
doroto czego potrzebujesz?
podoba mi sie angel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no tak,ale mi sie angel podoba
![]() moze cos jeszcze ci sie spodoba jak zrobie nowy watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj. Zainteresowal mnie tester Romance, ale musialabym sprobowac gdzies go niuchnac, bo w ciemno nie jestem przekonana do trwalosci wersji letniej Notes... , no i jestem nieco "stuknieta' bo nie lubie flaszek bez korkow, wiec musialabym gdzies zdobyc korek... Odezwe sie jeszcze po poludniu badz wieczorem, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
a może Chanel 5 albo LIPFUSION (powiększający usta) ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
wzięłabyś moją sonie za innocenta?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dorot, na 100% mogłabym powiedzieć tylko wówczas, gdybym sama je kupowałam... a tego nie zrobiłam. Moim zdaniem są oryginalne, flakon na to wskazuje, zapach trzyma się meeeega długo. Jeśli chcesz mogę wkleić dokładniejsze fotki perfumu, lub wysłać Ci je jako pierwsza, a Ty jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości - odeślesz mi je bez żadnych zpobowiązań
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
a cos innego?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.