|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
zraniony facet
zaczelam sie spotykac jak na razie bardziej jako kolezanka z dawnym kolega ex chlopakiem
nie odzywalismy sie jakis czas po rozstaniu mielismy swoje zwiazku dosc dlugie ale po latach na spotkaniu znowuz poczulismy do siebie jakas sile magnetyczna w zasadzie zrobimy krok do przodu i sie cofamy on jest w kazdej chwili gdy potrzebuje porady wyplakac sie buduje we mnie poczucie wartosci to ze jestem kims kobieta ktorej nalezy sie szacunek gralismy tak w kotka i myszke az w koncu porozmawialam z nim o nas jak on to widzi i wiem ze chce bym go rozgryzla bym rozpalila w nim to co on we mnie z drugiej strony boi sie i jest suchy jak na razie wszystkie panny go zdradzily z ktorymi byl oprocz mnie i sie boi bardzo chce go zauroczyc choc wiem ze to juz troszke zrobilam bo sam powiedzial ze stara milosc nie rdzewieje i wie ze miedzy nami moze powstawac naprawde swietny zwiazek bo doroslismy i czuje ze takie cos nam bylo potrzebne bo licealisci to tacy malolaci chce bym to ja robila krok nastepny to ja sie przytulilam i mnie nie odepchnal powiedzial ze czeka na kolejne brudne zagrania kobiece eh jak go mozna osmielic?
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zraniony facet
Musi Ci zaufac.
Bo jak widzisz po takich przejsciach nie ufa kobietom. Doszukuje sie gierek, brudnych zagran. Musisz pokazac ze jestes inna. Pomagac mu, byc przy nim.
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze powinnas dac mu czas.. byc blisko i robic dla niego to co on robil dla ciebie.. widzisz jestes na dobrej drodze.. on cie nie odepchnal.. on chce zaryzykowac..
mam nadzieje ze niedlugo dolaczysz do watku-zwiazki szczesliwe ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
dziekuje dziewczyny za podtrzymanie na duchu
ja tak bardzo boje sie go zranic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.