|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak uzywac air-brush w photoshopie?
Witam.Mam pytanko -jak w temacie,jak si uzywa air brush w photoshopie?Z gory dziekuje za odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak uzywac air-brush w photoshopie?
air brush?? czy zwykle brushe masz na mysli?? bo ja szczerze mowiac nie pamietam airbrushow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Uzywasz go dokladnie tak jak aerografu.
Dokladniej rzecz ujmujac, jak delikatniejszego pedzla, z delikatnym obrysem, zmieniajac opacity uzyskujesz odpowiednie krycie.im mniejsze krycie tym pedzel jest bardziej przezroczysty, co zreszta odnosi sie tez do standardowego peszla Airbrush ma po prostu rozne ksztalty pedzla, nie wiem co tu jest do pamietania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
przepraszam,że może zadaję banalne pytania, ale dopiero od dziś posiadam photoshopa- niestety nie w PL wersji.
czy ktoś mółgby mi wytłumaczyć jak uzyskać efekt "rozmycia" w kolorze? czym najlepiej zatuszowac krostki? czerwone punkciki? a jak uzyskać efekt satynowej skóry? takiej widocznie gładszej? Prosze o wskazówki i z góry dziękuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tutaj przydatny tutorial - efekt wygładzonej skóry http://www.webphotoshop.pl/index.php...show_all&no=23
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dziekuje. pokombinuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.