|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pierwszorazowy problem.
Problem polega na tym, że ostatnio z chłopakiem zdecydowaliśmy się na pierwszy raz. Zarówno dla mnie jak i dla niego był on pierwszym. Zabezpieczyliśmy się, było dobrze, jednak następnego dnia oprócz bolesnych otarć zauważyłam drobne krostki. Mogą być spowodowane otarciami?
Narazie czekam aż samoistnie znikną, a jak nie to trzeba będzie wybrać się do lekarza ![]() edit: dodam, że są w kolorze skóry, drobne i samoistnie ani nie swędzą, ani nie bolą, dopiero za dotknięciem pojawia się pieczenie. Edytowane przez Niewymierna Czas edycji: 2012-01-03 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pierwszorazowy problem.
Może to jakieś podrażnienie spowodowane depilacją?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kostki są na wargach sromowych prawie że przy wejściu do pochwy. Zastanawiam się nad kupieniem jakiejś maści na otarcia, tylko nie mam pojęcia co mogłoby pomóc. Krem taki dla małych dzieci kojący od odparzeń, albo bepanthen wchodzą w grę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może to uczulenie na prezerwatywy?
polecam obserwację,lub żel nawilżający w trakcie sexu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Uczulenie na prezerwatywę nie powinno występować od razu? Chociaż w sumie mogłam nie zauważyć. Co dziwniejsze, te krostki znajdują się tylko z jednej strony warg...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
uczulenie na prezerwatywę może występować od razu - ja dosłownie chwilę po rozpoczęciu współżycia w prezerwatywie mam okropne pieczenie, wręcz palenie w pochwie. Potem jestem cała czerwona przy wejściu do pochwy, a przy użyciu niektórych prezerwatyw nawet spuchnięta. Także może u Ciebie uczulenie objawia się jako wysypka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To są takie krostki, takie jakby trochę skóry... sama nie wiem jak to nazwać. W każdym razie bolą przy dotyku. Dzisiaj 3 dzień po stosunku, nadal jestem podrażniona. Nadal mam nadzieję, że to zaczerwienienie to jedynie otarcia, a krostki spowodowane podrażnieniem.
Naczytałam się już o wszystkich możliwych infekcjach... Pierwszy raz i już takie kłopoty ze mną :< |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I napisz nam co lekarz powiedział ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mocne otarcia, dostałam maść, w tym momencie nie ma po tym prawie śladu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.