|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
solarium a ciąża???opalacie twrz i dekold??
zastanawiam sie czy mozna i czy ktoras z Cieazrówek opala twarz , dekold w solarium??opalc cale ciało to juz za duzo i barzdo niebezpieczne ale wiem ze są dziewczyny ktore opalja twarz w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: solarium a ciąża???opalacie twrz i dekold??
a jak ty sobie wyobrazasz opalic twarz w solarium ???? przeciez to sa cale tuby w ktore musisz wejsc a promieniowanie rozchodzi sie tak czy siak.... chyba ze sa jakies specjalne lampki zakrywajace tylko buzie ale takich nie spotkalam jak dotad... lepiej posmarowac sie juz balsamem brązującym .. ja bym solarium nie ryzykowala
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
w wyobrazni widze to co widziałm. solariu tylko do twarzy. gdybym myślała i była przekonana ze sa tylko łózka na ktorych cała musze sie połozyc załozyła bym, wątek ,, czy jest solarium tylko do twarzy??,,
wiem ze opalanie w solarium jest ryzykowne i niezdrowe czy sie jest w ciązy czy nie. Pytam tu o to czy sa cieżarne ktore korzystaja z soalrium do twrazy ewentualnie dekold. Tu gdzie mieszakm jest oferta opalnai dla kobiet ciężarnych, chce skorzystac ale wczesniej chce sie dowiedziec czy ktoras juz wyprobowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
rzeczywiscie istniej takie cos jak ,,sesje opalania dla ciezarnych,,; opalnaie twarzy , brzuch jest nakkrywany ,,śliniakiem,, podobnym do slniniaka ktory nakłada sie przy przeswieltleniu zeba.
rozmawiałam z kolezanka jest w ciązy sama bedzie z tego korzystac ze względu na problemy skórne na twarzy. u mnie jednak starch przed zrobieniem krzywdy dzieciątku jest wiekszy od potrezby opalania. no nic nie ryzykuje. ale mysle ze jest sporo dziewczyn ktore korzystają z takich usług ale nie mowia o tym otwarcie, boja sie osądó innych.... a jakie samoopalacze polecacie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dAria86 proszę Cię kobieto daj sobie spokój z solarium, prześwietlenie zęba robisz sporadycznie a solarium przynajmniej raz na tydzień .... promieniowanie jest szkodliwe dla nas a co dopiero dla dzidziusia !!!!! a koleżankę, która przedkłada ładną buźkę nad zdrowie dzidzi pozdrów i... popukaj w czoło.. od kiedy solarium jest antidotum na problemy skórne????? chyba powinna iść do dobrej kosmetyczki i pomyśleć nad zmianą diety
![]() A Tobie kobietko polecam samoopalacz Kolastyny - cena przystępna i nie robi plam ![]() Pozdrawiam i dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
jak byłam w ciazy sama sie nad tym zastanawiałam, ale to bardzo szkodliwe i solarium w kazdej formie zabronione jest kobietom w ciazy dla dobra dzidziusia
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie wiedzialam ze sa jakeis serie dla ciezarnych... matko jedyna co wymyslaja teraz... chyba nie na topie jestem sama jestem kosmetyczka znam dzialanie solarium i na prawde czy to buzia czy cale cialo to szkodzi praktycznie tak samo... po pierwsze zostana ci przebarwienia bo w ciazy zwiekszona jest melanogeneza wiec nie ryzykowalabym dla paru mc ladnej buzi a potem plamy i to bardzo widczone.... nie kazda je ma ale nie wiesz czy ciebie to nie spotka a dwa to sa promienie szkoda zdrowia... lepiej balsam brązujacy lekko cie opali ale zawsze to nie blada lica chodz mi tam moja nie przeszkadza truposza
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
truposzcza
![]() ![]() ![]() Nysza, qurde tu nie ma kolastyny ![]() ![]() Wyprobuje jeszce vichy balsam lekko brazujący bo jest bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Vichy używa moja przyjaciółka i jest zadowolona.... moja rada przed nałożeniem samoopalacza zrób sobie delikatny pilling buźki - unikniesz plam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.