|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Horror Festiwal
Słyszał ktoś o tym?
![]() Impreza odbędzie się w dziesięciu miastach Polski w dniach 25-28 października, mają zostać przedstawione horrory, które dotychczas nie ukazały się w Polsce ani w kinach ani na dvd (w sensie oficjalnie heh). Filmy to: Halloween, Cold Prey (Hotel zła), Devil's Chair (Krzesło diabła), Night of the Living Dead 3D (Noc żywych trupów 3D), The Eye (Oko), The Host (Potwór), Rise: Blood Hunter, Hatchet (Topór), Ghost Train (Tunel) i Masters of horror czyli serial grozy składający się z epizodów nie powiązanych linią fabularną (każdy wyreżyserowany przez innego "Mistrza Horroru") Szczegółowy program festiwalu na stronie oficjalnej. Bilety można już kupić we wszystkich Multikinach. Więcej na stronie horrorfestiwal.pl Powiem Wam, że zaciekawiło mnie to bo po prostu lubię filmy z tego gatunku, a nie miałam okazji wszystkich obejrzeć ![]() Z braku czasu wybrałabym sie nie na cały festiwal a tylko w piątek. Cena biletu nie jest wysoka - 20zł za 3 filmy? W karnecie wychodzi jeszcze taniej ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Horror Festiwal
ja slyszlalam..chyba na HBO o tym mowili
![]() fajna sprawa z takim festiwalem ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Horror Festiwal
Ooo ja się wybieram. Mam zamiar iść w piatek i w niedziele. W sumie to waham się jeszcze nad niedzielą bo w poniedziałke do szkoły
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.