|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
sea whisper
Nareszcie udało mi sie spotkać z kolezanka w ciagu dnia i zrobic makijaz. Umowilam sie z mama, ze zajmie sie moja coreczka i skupilam sie na malowaniu. Niestety moja kolezanka nie zgodzila sie, zebym pokazala na forum cala jej twarz dlatego zdjecia sa powycinane. jest chyba tylko jedno na ktorym widac wieksza czesc twarzy. zaluje, ze sie nie zgodzila, bo w calosci wyglada to naprawde niezle a w takiej postaci jaka widzicie to nie jest ten sam efekt, ale mam nadzieje, ze uda sie ocenic ten makijaz. nazwalam go sea whisper, bo Dominika kojarzy mi sie z morzem. ma zimna, jasna cere, popielate blond wlosy i jasne niebieskie oczy.uzyte kosmetyki: podklad plus puder Kryolan, cienie: jasny perlowy z domieszka zieleni Bourjois, sea Kryolan, szary bazarkowy, anthracite Kryolan, czarna kredka, róż Kryolan, blyszczyk sephora plus pomadka Kryolan, tusz do rzes rimmel. pozdrawiam. Martyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: sea whisper
i jeszcze dwa zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na lewym oku jest więcej ciemnego cienia i ogólnie cienie są słabo roztarte. Poza tym kolor ust w stosunku do oczu stanowczo za ciepły, za pomarańczowy.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A mi się podoba, pomijam niewielkie niedociągnięcia, ale moim zdaniem jest bardzo przyjemnie
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dzieki za opinie gween. kiedy teraz patrze na te zdjecia to widze, ze kolor na ustach rzeczywiscie nie do konca wspolgra z kolorem cieni lepszy bylby zgaszony bez na przyklad
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cień dosyć ładny ale rzęsy niedokładnie pomalowane. Szminka nie pasuje kolorystycznie do cieni, mogłaby miec odcień chłodnego beżu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zeczywiście cienie nidedokładnie roztarte, ja bym pod łuk brwiowy dała jakiś neutralny beż i roztarła, to by mniej granice były widoczne. Poza tym rzęsy do rozczesania. Co do ust, zostało napisane. Poza tym fajne kolory i nałożenie cienia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatoreska
|
Zgadzam sie z wypowiedziami dziewczyn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.