|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
.. Fiołkowo troszkę..
Mam juz za soba pierwszy debiut tak wiec wyciagajac wnisoki z waszych komentarzy za które dziękuje oto podejscie nr dwa
![]() Kosmetyki podkład Maybelline Pure Make Up cienie trio Kron cienie Golden Rose nr 52, 53 tusz Bourjois błyszczyk Max Factor Luscious Lavender puder brązujący Golden Rose Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2009-03-13 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: .. Fiołkowo troszkę..
ja sie wprawdzie na tym nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorystyka Ci chyba nie pasuje, za zimna, lepiej Ci będzie w ciepłych kolorkach, moim zdaniem, bo przez aparat kolorystyka może być zmieniona. Technicznie mi się podoba, fajna kreska, akcentuje oko.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O, bardzo mi się podoba, pomysłowe cieniowanie i pasuje ci ten makijaż (i te kolory). Tylko właściwie mogłaś położyc jakiś cień obok niebieskiego na dolnej powiece.
Ps. fajna opalenizna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za pierwsze komentarze
![]() Zdjecia niestety do konca nie oddają prawdziwego efektu wystarczy że światło nie takie i wszystko inaczej wygląda a kolory są dość mocno nasycone i żywe a tego dobrze nie widać. ![]() - candibar - dzięki solarka i Dove Summer Glow działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
zrezygnowałabym w tym makijażu z niebieskiego koloru bo gasi ładny fiolet. No i rzęsy rozdzielić obowiązkowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Makijaż śliczny, cieniowanie rewelacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
rzeski do przeczesania...no i moze bym bardziej wytuszowala zeby byly bardziej wyrazne.
poza tym- bardzo ladnie ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie nie bardzo... chyba jestem na nie... sama nie wiem czemu do końca, ale co mam do zarzucenia, to rzęsy - mocno posklejane, cień też osypany na rzęsiska... poza tym nie wiem czy to u mnie na komputerze (bardzo możliwe) gryzie mi się ten fiolet z niebieskim... chyba bym dla ciebie inny odcień fioletu dała... choć z drugiej strony to moze byc wina lampy
poza tym piękna tęczówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe połącznie kolorów i cieniowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
A mnie się podoba, tym bardziej, że rozumiem debiut
![]() Ja jeszcze nie wrzucałam tutaj swoich "dzieł" ale może kiedyś zaryzykuję... Twój fiolet jest naprawdę świetny!! ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
- truskaffka - -Del_-
Dziekuję bardzo ![]() Rzęsy próbowałam rozdzielić ale jak widać coś kiepski reultat, zaczynam sie zastanawiać czy to troszkę nie wina tuszu wcześniej używałam Max Factor 2000 calorie i był rewelacyjny bez problemu skejania - bassienkaw - Pięknie dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.