|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
brzuch idealny:D
Witam serdecznie!
Od kilku miesięcy ćwiczę bardzo ambitnie mieśnie brzucha, początkowo robiłam brzuszki, lecz gdy doszłam do 300-400 dziennie, zaczełam A6W, po skończeniu efekty były duże aczkolwiek, moim celem jest "miec drabinke "na brzuszku i dlatego poraz kolejny zaczełam A6W. Mam pytanie odnośnie odżywiania, gdyż moim celem nie jest odchudzanie się(ważę 47kg przy wzroście 160cm) tylko dobranie takiej diety aby wspomagała A6W. Czy wiecie jakie produkty powinno się spożywać a jakich unikać, aby wypracować ładne mięśnie brzucha??pozdrawiam serdecznie i zgóry dziękuję za odpowiedzi ![]() Viki03
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: brzuch idealny:D
wow
gratuluje motywacji, ja tez zawsze chcialam miec drabinke, niestety jest coraz gorzej, i co zauwazylam, nalezy unikac piwa, wszelkich przetworzonych rzeczy ( niestety tu w holandii jest to prawie nieuniknione,) stad moj piekny 2 lata temu, przed przyjazdem tu brzuszek robi sie hm... oponkowaty, ale teraz wzielam sie za siebie, duzo warzyw, owocow, zero konserwowanej zywnosci i jest coraz lepiej. polecam zdrowe jadlo ![]() ps a cio to A6W? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: brzuch idealny:D
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

mieśnie brzucha, początkowo robiłam brzuszki, lecz gdy doszłam do 300-400 dziennie, zaczełam A6W, po skończeniu efekty były duże aczkolwiek, moim celem jest "miec drabinke "na brzuszku i dlatego poraz kolejny zaczełam A6W. Mam pytanie odnośnie odżywiania, gdyż moim celem nie jest odchudzanie się(ważę 47kg przy wzroście 160cm) tylko dobranie takiej diety aby wspomagała A6W. Czy wiecie jakie produkty powinno się spożywać a jakich unikać, aby wypracować ładne mięśnie brzucha??