| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-21, 15:53 | #1 | 
| Raczkowanie | Fragmenty piosenek godne uwagi :)

Wątek poświęcony ciekawym cytatom czy też fragmentom z piosenek..   ' jesteś zatrutym owocem, chorej wyobraźni bogów.. ' ostr - z góry na dół ' powieszeni na szelce, sto metrów nad przepaścią.. ' ostr - z góry na dół 'całe życie w nas ej, całe życie mam.. ' ostr - z góry na dół 'Nie myślę o raju, miłości nie ma dziś, nie oczekuję czarów, po prostu daj mi żyć. To ja nic nie rozumiem czy oni zwariowali...? ' ostr - miłości nie ma dziś 
				__________________ Edytowane przez sandrulka1993 Czas edycji: 2009-11-21 o 15:56 | 
|     |   | 
|  2009-11-21, 16:46 | #2 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Dot.: Fragmenty piosenek godne uwagi :)

Proponuję przeczytać tekst najnowszej piosenki Stachurskiego - "Dosko".  Tylko nie płakać, ze bolało   | 
|     |   | 
|  2009-11-21, 17:07 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dot.: Fragmenty piosenek, godne uwagi :)

podoba m się tekst piosenki "Zabierz mnie" - Gosi Andrzejewicz. Świetnie oddaje emocje porzuconej dziewczyny.

__________________ Wir sind wie Eisblumen, wir blühen in der Nacht, wir sind wie Eisblumen viel zu schön für den Tag... | 
|     |   | 
|  2009-11-22, 18:26 | #4 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: Fragmenty piosenek, godne uwagi :)

,,Ten swiat się nie zmienił, to ja inaczej na niego patrzę. Świat teatrem, ja aktorem w tym teatrze.."- Bas Tajpan ,,Rastafari Moja Droga do lepszego" ,,Poproś o globalny dostatek,poproś o to aby każdy stał się Twym Bratem Życz sobie koniec wszystkich chorób-Pomyśl ile zniszczysz ludzkich horrorów,poproś o to aby cała broń stąd znikła,poproś o to aby radość to była rzecz zwykła.." Bas Tajpan ,,3życzenia" ,,Bo miłość ona jest najważniejsza, miłość od nienawiści zawsze dużo potężniejsza.." Bas tajpan ,,10przykazań miłości" ,,Wierność, bo tylko 2 to para.." j.w i cały utówr Dżemu ,,do kołyski" | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Uśmiechnij się | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.