|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kwarcówka ??
Hej Dziewczyny!! Czy mogłybyście napisać mi coś o lampie kwarcowej? Chodzi mi o jej właściwości w walce z trądzikiem (np. pryszcze na plecach). Kiedy mam nieopaloną buzke to od razu wyskakuja mi jakies pryszcze, to samo jest z plecami. Jak miałam spieczone plecy to nie bylo tam ani jednego paskudztwa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Kwarcówka ??
Posiadm w domu kwarcowke, ale ejst ona wiekowa (mam ja w domu odkad tylko siegam pamiecia) wiec nie powiem CI ile takowa kosztuje.
Natomiast korzystanie ztej lampy faktycznie poprawia stan skory, nalezy jednak "opalac sie" z rozsadkiem. Przez piewrsze dni 30 sekund, pozniej minuta, pod koneic miesiaca najwzyej 2 min. (miesieczna kuracja) Pozniej nalezy zrobic przerwe (przynajmniej tak jest jesli chodiz o te stare modele, neiwiem jak to wyglada przy nowych lampach, jak juz wspominalam moja ejst wiekowa) Pozdrawiam Shiva |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzięki bardzo Shiva za wiadomości, tylko martwi mnie jeszcze cena tego "cudeńka"
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja sama czegos takowego nie posiadam, ale zagladnelam z ciekawosci na ceny i moge Ci podac jedynie w EUR. A wiec ceny sa miedzy 50 a 86 EUR. Mysle, ze ceny w Polsce a w Niemczech sie wiele nie roznia (choc do tej pory uwaza sie, ze w Niemczech jest taniej, moim zdaniem to mit).
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP....ichtsbr%E4uner |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja mam w kwarcówke niemiecką pare razy uzywaną lecz też wiekowa na sprzedaż jeżeli była byś zainteresowana to napisz angiep.@o2.pl bo chailam ja wystwić na allegro za 40zl.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ps Zapomnialam dodac najwazniejsze, opalac sie nalezy chroniac oczy, tzn w specjalnych okularach (ja takie mam w zestawie), najlepiej w zamknietym pomiesczeniu np lazienka, i gdzies gdzie nie ma zadnych roslinek bo wszystkie padna
![]() Pozdrawiam Shiva |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.