|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymienię nowiutki podkład YRIA YR
cześć
![]() właśnie jestem zrozpaczona z powodu nieudanego zakupu - zamówiony podkład okazał się o wiele ciemniejszy niż w katalogu. mam więc na wymianę - świeży (dziś otwarty i tylko sprawdziłam kolor na ręce) podkład Yria Yves Rocher odcień Porcelain. z porcelaną nie ma absolutnie nic wspólnego, nie jest nawet bardzo jasny - i jest w ciepłym odcieniu. cena katalogowa to 73zł, w promocji zapłaciłam 51.30. najchętniej wymieniłabym się na podkład Revlon Age Defying lub Colorstay odcień Fresh Ivory, ale wiem, że mała szansa, że ktoś akurat zechce się tak wymienić. może być wymiana za kilka mniej wartościowych rzeczy. przyjmę coś z poniższej listy lub coś podobnego: -kuleczki rozświetlające, najchętniej APC lub glazel -żele do mycia twarzy (cera tłusta/normalna/alergiczna) -wodę toaletową waniliową lub kokosową z Yves Rocher -podkład Bell matujący lub Age Defying w najjaśniejszym odcieniu -tonik Yves Rocher Bio Specific Regulation a także - wszelkie preparaty z L-karnityną lub odchudzające z grupy Fat Burners, Slim Coffee, preparaty na włosy i paznokcie, biżuterię lub ciuch (rozmiar 34) o zbliżonej wartości. podkład otwarty był dzisiaj, dosłownie przed godziną,jest więc absolutnie świeży, jedynie wyciśnięta kropelka do obejrzenia. zachowałam też pudełko. tak więc przyjmę w zamian najchętniej coś o podobnym stopniu zużycia. w Warszawie możliwy odbiór osobisty. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: wymienię nowiutki podkład YRIA YR
A jaki konkretnie to jest podkład, ten rozświetlający z zieloną herbatą i czymś tam jeszcze?
Bo jeśli tak to mam taki sam podkład najjaśniejszy odcień kość słoniowa, raz użyty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Dot.: wymienię nowiutki podkład YRIA YR
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.