|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sylwii twory ;)
Witam,
zaczęłam robić różne rzeczy ![]() Jestem początkująca więc proszę o łagodniejsze ocenianie ![]() I jeśli możecie to piszcie co robię źle i proponujcie co mogę zrobić z papierowej wikliny i z bibuły ![]() 1. ![]() Jeszcze nie pomalowane ani nic przed chwilą skończyłam. 2. ![]() Robione wczoraj Co prawda nie miałam bibuły więc zrobiłam z serwetek ![]() Przepraszam za jakość zdjęć ale obecnie aparatu nie mam ;/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwii twory ;)
Mam kilka zastrzeżeń:
po pierwsze jak pokazujesz coś na forum to wrzucaj zdjęcia a nie linki do nich. I po drugie zdjęcia są bardzo nie wyraźne i ciężko na nić zobaczyć dokładnie co i jak - szczególnie na tym z różami. Generalnie bardzo fajne prace
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za ocenę
Tylko nie wiem jak ...Zdjęcia postaram się, żeby były wyraźne na następny raz ![]() PS. Widzę, że też z Ostrowca Bardzo mi miło
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz - nie zauważyłam
- Zajrzyj do nas - mamy wątek na plotkowym![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...290282&page=96 A zdjęcia możesz dołączyć przy pisaniu wiadomości. Na dole jest coś takiego jak "Dodatkowe Opcje" - Klikasz na "zarządzaj załącznikami" i tak już powinnaś sobie poradzić
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

...
Bardzo mi miło