![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Szukam / Oddam
NIEAKTUALNE
DOKLADKA 16.12 @ Perfumowane mleczko do ciala Cacharel Amor Amor - ze 100ml szacuje ze zostalo 70%. Zaznaczylam ubytek na zdjeciu z tym ze fabrycznie od gory sporo brakowalo. Recze za oryginalnosc, kupiony w angielskiej perfumerii. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11172 @ Miniatury zestawu Clinique 3 kroki: DDML, tonik nr 1, mydlo w plynie (liquid facial soap mild) - nowe, wszystkie po 15ml. Wazne: przesylki bede wysylac dopiero po swietach (po 26 grudnia) przesylka polecona (na zyczenie priorytetem) i tego tez oczekiwalabym z Waszej strony. Kramik zamkne 21 grudnia. Na pytanie zadane w tym watku odpowiadam tylko tutaj. I piszcie prosze za co mam szukac - to bardzo ulatwia. Za ubrania, Avon i Oriflame z gory dziekuje. Szukam m.in.: Plyny micelarne – moj priorytet, przyjme wszelakie i w kazdej ilosci puder brazujacy tzw. czekoladka Bourjois Clinique puder brazujacy True Bronze, Pressed Powder Bronzer w odcieniu Sunkissed 02 Alfaparf, Semi di Lino Iluminating Shine Mask with Karitex (maseczka odżywcza do włosów) Miraculum, Termiczne SPA, Satynowe masło do ciała z mikrokapsułkami Ziaja Masla do ciala - najchetniej nowe Rossmann, Isana, Krem do ciała z oliwą z oliwek - najchetniej nowy Kompakty pudrowe w jasnym odcieniu Filtry Avene spf50 lub spf40 Filtr LPR Anthelios XL spf50+ Creme Fondante pasta Lassari Jedwabny puder Hauschki sol do kapieli - o zapachu nadajacym sie dla mezczyzny i tylko nowa bo na prezent krem nagietkowy Bubchen – tylko nowy Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny Intensywna Pielegnacja - tylko nowy Johnson's Baby, Soothing Naturals, Krem Intensywnie Nawilzajacy - j.w. Kremy dla dzieci – tylko nowe Moja oferta: Pielegnacja @ GARNIER AMBRE SOLAIRE Transparentny Żel Ochronny SPF30 - 150ml, taki jak z linka ale spf 30, nowy. http://www.delikatna.com.pl/p/pl/231...15_200_ml.html @ Boots The Spa Blotko do ciala (detoksykujace i odzywiajace) – uzyte kilka razy, zostalo ok. 60% z 180ml sloiczka. Naklada sie je na wybrane partie ciala na 10-15 minut. @ Kapsulki Ananas Classic firmy Ortis – do pilingu enzymatycznego. @ Olay Definity – tubka kremu 7ml, nowa. @ Vichy Novadiol Anti-Taches (Przeciw Przebarwieniom) – tubka kremu 5ml, nowa. Kolorowka @ Clinique Blended Face Powder (Puder sypki) w odcieniu 04 (dosc ciemny, nie dla jasnych cer), pedzelka brak. Zostalo ok. 30-40% z 35g - tu bede wybredniejsza, najchetniej wymienie na inny puder sypki w jasniejszym odcieniu. @ Telescopic Clean Definition – maskara, czarna, nowa, jeszcze w fabrycznym opakowaniu. Dostalam ale nie przepadam za ichnia szczoteczka. Wymienie tylko na plyn micelarny lub nowy czarny tusz Volume Glamour lub Volume Clubbing Bourjois.- leci do iris669 @ Podwojny cien angielskiej firmy Ruby & Millie - matowy czekoladowy braz i bialy rozswietlacz bez wyraznych drobinek, daje taki lekko perlowy efekt. Na pudelku pisalo ze to Face Enhance Duo ale ja z powodzeniem uzywam jako cieni/rozswietlacza na luk brwiowy. Zuzycie - braz ok. 10%, bialy ok. 20%, trudno dokladnie ocenic. @ Rimmel Body Glitter, kolor ciemny roz, waga wyjsciowa 1.2g, zuzycie niezauwazalne (kilka razy jako cien do powiek), fajny do makijazu oka jako sypki cien lub do ciala, napis na wieczku ciutke starty od przewracania w kosmetyczce. @ Diorskin - cztery probki podkladu (tak do przetestowania na jeden raz kazda), ciemne/bardzo ciemne kolory (300, 303, 400 i 403)– oddam jako gratis bo nie jestem pewna co do ich daty waznosci. @ Cien Bourjois Pastel Lumiere, kolor fiolet 19, zuzycie ok. 10%, przeterminowany ale konsystencja niezmieniona. - juz nie ma, leci do esterie @ Korektor firmy Boots – w formie sztyftu, oddam jako gratis, zostalo ok. 1cm na wyprobowanie, kolor sredni bez. Wlosy @ Pantene Time Renewal - miniaturki odzywki i szamponu (kazda 30ml) (zielone) – nowe. @ Pantene Highlights expressions - saszetki odzywki i szamponu (kazda 10ml) – nowe. - juz nie ma, leci do esterie Probki meskich zapachow @ Prada Pour Homme – nowa, w fabrycznej fiolce, 1,5ml. @ Hugo Boss, Hugo Energise – w fabrycznej fiolce z kartonikiem, 2ml, zuzycie ok.25-30%. Akcesoria @ Zestaw 3 pedzelkow do makijazu oka Estee Lauder – domyslam sie ze to zestaw GWP choc ja go kupilam przez neta. Pedzelki z wlosia naturalnego, przeze mnie nie uzywane, na granatowych raczkach o dl. 11,5cm (ta granatowa czesc). Oddaje bo dostalam inne w tym samym czasie. @ Boots No7 pedzelek do cieni – podobny do pedzli Sephory, na czarnej raczce (dl. raczki 15,5cm), z naturalnego wlosia. Nowy, nawet nie testowany, w czarnym kartoniku. Oddaje bo mam drugi taki sam. http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1031585 [FONT=Verdana] @ Temperowka firmy Benefit do bardzo grubych kredek (15mm), nowa http://www.benefitcosmetics.co.u k/gp...8&bcBrand=core Inne @ Boots Aromatherapy – mieszanka olejkow aromatycznych Time to Unwind (czyli wspomagajaca relaks i odpoczynek), wazny do 09.2008, poj. wyjsciowa 10ml, zuzycie ok. 10%. W szklanym pojemniczku z kulka do pocierania np. nadgarstkow czy szyi. Jest kartonik. http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1046392 @ Boots Essential Aromatherapy – spray z olejkami miety pieprzowej i galki muszkatolowej, do spryskiwania poduszki przed snem, ulatwia zasypianie. 25ml, nowy. http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1041140 Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2007-12-21 o 18:34 Powód: zamkniecie kramu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam / Oddam
zdjecia
Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2007-12-20 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem zainteresowana:
@ Revlon puder brazujacy - jasny delikatny kolor z malutkimi drobinkami (sa bardzo bardzo dyskretne, nienachalne). Bardzo duza pojemnosc wyjsciowa 32g, tak samo duzy jak slynny spodek Sephory, uzyty kilkanascie razy. @ Zestaw 3 pedzelkow do makijazu oka Estee Lauder – domyslam sie ze to zestaw GWP choc ja go kupilam przez neta. Pedzelki z wlosia naturalnego, przeze mnie nie uzywane, na granatowych raczkach o dl. 11,5cm (ta granatowa czesc). Oddaje bo dostalam inne w tym samym czasie. @ Boots The Spa Blotko do ciala (detoksykujace i odzywiajace) – uzyte kilka razy, zostalo ok. 60% z 180ml sloiczka. Naklada sie je na wybrane partie ciala na 10-15 minut.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Niestety nic iwoona, pzdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy:
Cien Bourjois Pastel Lumiere, kolor fiolet 19, przeterminowany Pantene Time Renewal - miniaturki odzywki i szamponu (kazda 30ml) lub/i Pantene Highlights expressions - saszetki odzywki i szamponu (kazda 10ml) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
cos za te rzeczy?
Boots The Spa Blotko do ciala (detoksykujace i odzywiajace) – uzyte kilka razy, zostalo ok. 60% z 180ml sloiczka. Naklada sie je na wybrane partie ciala na 10-15 minut. @ Kapsulki Ananas Classic firmy Ortis – do pilingu enzymatycznego.
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos za
@ Revlon puder brazujacy - jasny delikatny kolor z malutkimi drobinkami (sa bardzo bardzo dyskretne, nienachalne). Bardzo duza pojemnosc wyjsciowa 32g, tak samo duzy jak slynny spodek Sephory, uzyty kilkanascie razy.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zwierzun, interesuje mnie u Ciebie:
Zestaw 3 pedzelkow do makijazu oka Estee Lauder – domyslam sie ze to zestaw GWP choc ja go kupilam przez neta. Pedzelki z wlosia naturalnego, przeze mnie nie uzywane, na granatowych raczkach o dl. 11,5cm (ta granatowa czesc). Oddaje bo dostalam inne w tym samym czasie. @ Boots No7 pedzelek do cieni – podobny do pedzli Sephory, na czarnej raczce (dl. raczki 15,5cm), z naturalnego wlosia. Nowy, nawet nie testowany, w czarnym kartoniku. Oddaje bo mam drugi taki sam. Boots Aromatherapy – mieszanka olejkow aromatycznych Time to Unwind (czyli wspomagajaca relaks i odpoczynek), wazny do 09.2008, poj. wyjsciowa 10ml, zuzycie ok. 10%. W szklanym pojemniczku z kulka do pocierania np. nadgarstkow czy szyi. Jest kartonik. http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1046392 @ Boots Essential Aromatherapy – spray z olejkami miety pieprzowej i galki muszkatolowej, do spryskiwania poduszki przed snem, ulatwia zasypianie. 25ml, nowy. http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1041140
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
esterie, niestety znalazlam tylko zel Toleriane, reszta ktora by mnie interesowala juz wymieniona.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
nic niestety, pzdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A może dobierzesz coś za sam cień Bourjois? Mam jeszcze trochę kosmetyków (świetny żel Sensitive Skin Miraculum, Antidral itd.) i próbek (ROC, Vichy) poza wątkiem. Zależy co Cię interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
przykro mi ale nic, dzieki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
napisz mi tylko prosze ile tego zelu Miraculum zostalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Byloby ok, ale żelu Miraculum jest 30%, wiec to może być za mało. Może coś dobierzesz. Toleriane mam 2 próbki po 15 ml, z tym, że jedna była raz użyta. mam też filtr LRPAnthelios Xl, ale to tylko resztka z próbki 5 ml na 1 wypróbowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Charlotta11 - nie zapomnialam o Tobie ale masz liste ktora chcialabym na spokojnie obejrzec, ok? odpowiem ci wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
odpowiem wieczorem, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Charlotta11 - jednak nic nie znalazlam u Ciebie, masz sporo fajnych drobiazgow ale nie chce sie tak rozdrabniac, przepraszam i pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
To mi by pasowal zel Miraculum + 2 probki zelu Toleriane za cien Bourjois + saszetki Pantene Highlights expressions.
A Ty bedziesz zadowolona z takiej wymiany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ok, mi również pasuje. Napisałaś na początku, że wysyłasz po świętach, czyli dokładniej kiedy? Na początku stycznia czy jeszcze przed sylwestrem? Obie mamy po 4 przekupki więc wyślemy równocześnie, ok? Rezerwuję te kosmetyki dla Ciebie i będę czekać na info o wysyłce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez rezerwuje kosmetyki dla Ciebie i do 'uslyszenia' na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
dokladka - zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.