|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Hugo Boss in motion (niebieska kula)
Witam co sadzicie o tym zapachu?? Mojemu TZ podobają sie świeże zapachy i zastanawiam sie nad tym właśnie.Na kcw sa tylko 2 opinie dlatego pisze tutaj.Interesuje mnie jak najwiecej opinii lub inne propozycje świeżych lecz przyciagających uwage perfum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
To moze zapytam was tak: ktory z tych zapachów lepiej utrzymuje sie na skórze?? Hugo Boss niebieski czy Carolina Herrera 212 men?? Czytalam opinie na kcw 212 i widze ze to tez typowy świeżak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Hugo Boss in motion (niebieska kula)
Używałem Allure Sport, "lżejszą" wersję klasycznego Allure. Zapach niewątpliwie ciekawy, nie jakiś typowy świeżak, mocno wyczuwalna bergamota (czy też neroli) i bób tonka. Trwałość dobra.
Z Bossa używałem In Motion, tej pierwszej, szarej kulki. Zapach przypadł mi do gustu, pamiętam fiołki, kardamon, cynamon i wetiwer. Chętnie bym do niego wrócił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem, że może fajnie jest zwracać innym uwagę, ale od tego forum ma moderatorów, w tym przypadku - Rachelę i mnie, żebyśmy to my decydowały kiedy i jak przypomnieć użytkownikowi w jaki powinien się zachowywać.
Jeżeli któraś z Was ma jakieś uwagi co do postów innego użytkownika, niech załatwia to z nim poprzez PW. To jest jedyna, słuszna droga, żeby kulturalnie i spokojnie załatwić to, co się załatwić chce i uniknąć nieprzyjemnych dyskusji, które łatwo potem zbaczają w stronę OT lub, co gorsza, awantury. Za OT i awantury tutaj dziękujemy. Jeśli ktoś ma do dodania coś zgodnego z tytułem wątku, zapraszam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
odświeżam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem modem, co prawda nie na perfumach, ale myślę, że też mam prawo wyrazić swoje zdanie i pomóc w utrzymaniu porządku, jak z resztą każdy użytkownik. Cytat:
Cytat:
Może tutaj coś znajdziesz? ![]() Wyjaśnijcie mi proszę fenomen Allure Chanel Czym pachnie wasz facet Pomoc w wyborze perfum dla mężczyzny - wątek zbiorczy Pachnący prezent dla mężczyzny Najbardziej urzekające męskie zapachy Zmysłowy, pełen ognia, zapach poszukiwany Najbardziej sexowny zapach dla faceta Azzaro Chrome VS Allure Homme Sport Męskie perfumy - które wybrać ? Miłej lektury ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziekuje ci bardzo za przydatne linki na pewno jeszcze raz sobie przejrze
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]()
odświeżam kolejny raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Wypowiem sie co CH 212. Testowałem ją w perfumerii i powiem, że według mnie jest bardzo trwała. Nawet po aerobiku i kapieli nadal była obecna jako zapach.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.