|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Proszę pomóżcie mi się zmienić :-)
Czesc!!
Chciałabym się jakoś zmienić Chcę mieć długie włosy, ale nie wiem jaka fryzura mi pasuje i jaki kolor. Również proszę o rady dotyczące makijażu dyskretnego, ale podkreślającego moje duże zielone oczy Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Proszę pomóżcie mi się zmienić :-)
to może ja zacznę, bo widzę, że nikt się nie kwapi...
napisz proszę, jaki masz naturalny kolor włosów (jak najdokładniej) oraz jaki masz koloryt cery (również jak najdokładniej) to troszkę powinno ułatwić... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzikuje ze chcociaz Ty sie zainteresowales
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ojej, ja bym stanowoczo zmieniła fryzurę. Ta obecna wydaje się być taka jakby ciężka i sztucznawa. Polecam coś lżejszego, swieższego, co zdejmie z buzi ten wyraz dojrzałej powagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie zmień fryzure i kolor włosów
Myśle, że dobrze by Ci było w ciemnym brązie ![]() Masz bardzo długa szyje więc najlepsza by była długość do połowy jej długości lub do ramion. Fryzurka powinna być lżejsza - ta nie jest najszczęśliwszym pomysłem. Co do makijażu: na usta jasny błyszczyk bedzie wystarczający - oczy mozesz podkreślić fioletem, brązem czy też szarością. Zdjęcie jest niestety niewyraźne więc nie jestem w stanie dostrzec kształtu Twoich oczu, a tym bardziej brwi ![]() pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
no widzisz, od razu więcej postów
![]() to ja może kilka kolorów dla Ciebie (może poza tą czerwienią) a pozostałe "parasole" mogą być ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziekuje pani Samancie bardzo spodobala mi sie ta fryzurka i kolor hmm braz to tez dobry pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem expertem, ale napiszę co wiem
![]() Do zielonych oczek pasują różowe, fioletowe cienie przy wewnętrznych kacikach dałabym biały i delikatnie roztarła, żeby jeszcze bardziej powiekszyć oczy (ja tak ze swoimi robię). Skoro masz bladą cerę, to może jakiś samoopalacz, albo puder brązujący? Włosy na pewno ciemne, te które masz na zdjęciu na czubku głowy byłby ładne, może bardziej w wiśnie wpadające (chociaż nie wiem czy masz zimny czy ciepły odcień cery).Na policzki jakiś ładny róż, na dołeczek w brodzie jakiś jasny puder, aby go "schować", na usta jakiś naturalny błyszczyk, nie rzucający się w oczy, skupiłabym się na oczkach, bo to Twoj największy atut- widziałabym cię we wrzosowym cieniu. Aha i fryzurka taka mocno wycieniowana na całej długości, końcówki podkreśone żelem czy woskiem. Wydaje mi się że najlepsz długoś dla ciebie to takie do ramion. pozdraiwam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.