|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Nowy wątek! Dior, Givenchy, Rubinstein, perfumy, rurki Orsay, lokówka!
NIEAKTUALNE
Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-02-19 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy wątek! Dior, Givenchy, Rubinstein, perfumy, rurki Orsay, lokówka!
może coś u mnie za odlewkę brita?
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Lalicjo, podobają mi się u Ciebie dwie rzeczy: Rene Furterer - odżywka w sprayu ułatwiająca rozczesywanie i nabłyszczająca oraz The Body Shop - born lippy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
4. Błyszczyk Givenchy Pop Gloss w kolorze 457 Hip Hop Red, w opakowaniu wygląda na bardzo ciemny jednak w rzeczywistości, to klasyczna, elegancka, chłodna czerwień. Używałam sporadycznie, niestety opakowanie jest zupełnie nie przezroczyste- zużycie oceniam na 1/4 najwyżej 1/3.
7. Próbki perfum:-Narciso Rodriguez EDP, raz testowana -Femme Hugo Boss, nowa http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a dołożyłabyś mi jakieś próbki perfum
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Lalicjo, pewnie że bym dołożyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Więc nie ma problemu, próbki mogę dołożyć do Brit Reda. Jeśli jesteś zdecydowana, to poprosze o dane na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj,
interesuje mnie: 4. Błyszczyk Givenchy Pop Gloss w kolorze 457 Hip Hop Red, w opakowaniu wygląda na bardzo ciemny jednak w rzeczywistości, to klasyczna, elegancka, chłodna czerwień. Używałam sporadycznie, niestety opakowanie jest zupełnie nie przezroczyste- zużycie oceniam na 1/4 najwyżej 1/3. z kosmetyków, które mogłyby Cię zainteresować mam: - L'occitane en provence, Shampoo with 3 essential oils, normal&fine hair 300ml - (prod. listopad 2006) -L'occitane en provence, Conditioning mist with 3 essential oils, 100ml, zu(prod. grudzień 2006) - Sephora Professionnel, leave-in shine treatment 125ml zdjęcia i stopień zużycia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228783 Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Doryto mogłabyś mi przybliżyć działanie kosmetyków L'occitane? Sephora rozumiem, że jest poprostu mgiełką nabłyszczającą. Wstępnie jestem jak najbardziej zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O szamponie do włosów cienkich i normalnych, znalazłam w sklepie internetowym, ale opis po ang. http://www.pulpa.pl/?dir=produkty&ac...ine_Hair_.html opis z butelki : LOCCITANE's blend of pure and natural artemisia, petit grain, and sweet orange essential oils works to add volume and vitality to fine, limp andlifeless hair. Stimulating, regenerating and revetalizing, this vegetable complex restabilizes the scalp and brings volume and vitality to fine hair. skład: WATER, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, TEA-LAURYL SULFATE, LAURETH-2, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, CINCHONA SUCCIRUBRA BARK EXTRACT, PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-10, LINALOOL, ARTEMISIA VULGARIS EXTRACT, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINO NE, METHYLISOTHIAZOLINONE Odżywka opis: Formulated for dry and damaged hair, this leave-in mist instantly detangles hair without weighing it down. Enriched with Angelica, Lavender and Geranium Essential Oils, it smooths, strengthens and repairs capillary fibres. Added sunscreens provide UV protection and preserve the natural shine of hair and the brightness of colour. Hair is softened, tangle-free and easier to style.W wielkim skrócie: do wlosów suchych i zniszczonych, bez spłukiwania, nie obciąża włosów, wygładza, wzmacnia włókna włosów, ochrona UV, ułatwia układanie http://www.loccitane.ca/categories/h...nditioner/583/
Edytowane przez doryta Czas edycji: 2008-01-12 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Doryto, poczytałam sobie o tych kosmetykach i jestem zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale wydaje mi się, że wszystkie trzy rzeczy to ciut za dużo za błyszczyk... bioąc pod uwagę ubytki w naszych kosmetykach), może możesz coś mi zaproponować (niekoniecznie duzej wartości ![]() ![]() dla porównania napiszę ile płacilam za swoje kosmetyki - szampon 14e, odzywka 16e, odżywka sephora 8,50e,
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
taiwo, wybacz, przepraszam Cię najmocniej, ale zrezygnuję z naszej wymiany, dzisiaj dostałam od teściowej końcówkę brit red i narazie mi wystarczy. Przepraszam za zawracanie głowy. Pozdrawiam
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czyli podsumujmy ![]() -L'occitane en provence, Shampoo with 3 essential oils, normal&fine hair 300ml - (prod. listopad 2006) -L'occitane en provence, Conditioning mist with 3 essential oils, 100ml, zu(prod. grudzień 2006) od Ciebie: Błyszczyk Givenchy Pop Gloss w kolorze 457 Hip Hop Red, w opakowaniu wygląda na bardzo ciemny jednak w rzeczywistości, to klasyczna, elegancka, chłodna czerwień. Używałam sporadycznie, niestety opakowanie jest zupełnie nie przezroczyste- zużycie oceniam na 1/4 najwyżej 1/3. Próbki perfum:-Narciso Rodriguez EDP, raz testowana -Amarige Mariage Givenchy, 2 razy testowana, -Femme Hugo Boss, nowa -Cinema Yves Saint Laurent, nowa -Elixir des Marveilles Hermes, została 1/3 ok?
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Zaraz wyśle Ci PW z moim adresem i czekam na Twój, to dziś popołudniu, albo jutro rano wyśle paczuszkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
wkleiłam zdjecia torb w twoim brugim watku. czekam na odpowiedz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
cos u mnie za probki perfum
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Doryto- paczuszka do Ciebie poleciała dzisiaj
![]() Firmówka, dziękuje właśnie widziałam, ale jednak żadna mnie nie zainteresowała ![]() mimi22 niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie:
1. Cienie 5 Colours Dior, numer 915, o ile mnie pamięć nie myli, była to sezonówka, stan zużycia postaram się dobrze zobrazować na foto, najjaśniejszy zużyty prawie w całości, środkowy w ok 20%, pozostałe mają ubytek rzędu 5%. Pudełeczko w dość opłakanym stanie, mocno porysowane. 3. Korektor Lancome Maqicomplet, odcień 02 Clair Rose, cieżko ocenić mi zużycie, więc z duzym zapasem moge powiedzieć, że została conajmniej połowa z 7g, uzywałam go naprawde sporadycznie więc myśle że jest więcej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.