|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Gniazdko
Moze ktoras z Was ma lub miala podobny problem: jak zlikwidowac male gniazdko na glowie? po umyciu glowy nie wyglada to az tak zle, lecz juz na drugi dzien niestety staje sie ono coraz bardziej widoczne. moze tez wiecie jak sie czesac zeby to ukryc, lub zmniejszyc lub calkowice zmienic kierunek wzrostu wlosow w tym miejscu? - bo na tym chyba bazuje ,,gniazdo" ze wlosy w tym miescu rosna w odwrotnym kierunku niz pozostale i jak sie sie rozczesuje z reszta to taka kepka zwyczajnie sterczy....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gniazdko
Przyłączam się do pytania - mam ten sam problem i długie włosy tutak niczego nie zmieniają. Po nocy gniazdo wygląda tragicznie, a dodatkowo w tym miejscu mam przerzedzone włosy. Ratunku!
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Proponuje po wyschnieciu wlosw nalozyc zel beton na reka i na czubku,owalnymi ruchami wcierac zel,az zrobi sie szopka na czubku, natapirowac te mejsce delikatnie, popryskac lakieram i gotowe, co raz przeczesac, tak robia w salonach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja mam podobny problem... Jednak u mnie pomaga zaczesanie i wylakierowanie tego. a zaraz po umyciu lekko wilgotne układam. Również tak, aby nie było widoczne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jak je rozczeszesz a potem zlakierujesz, to przeciez lakier potem sprawia ze robia sie takie ,,straczki" w tym miejscu i nawet preciagajac reka malo zdzialasz. Bo lakier sprawia ze wlosy zrobia sie sztywne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, może się nie znam, ale mam pytanie: W jakich salonach tak robią ???
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Amla Gold, Amla, Vatika Enriched Almond Oil, Sesa, Navratna, Vatika kokosowa, Mahabringraj, migdalowy, rycynowy, awokado Kuracja drożdżowa: 31.01.2012-31.04.2012 Piję pokrzywę: 24.02.2012-24.05.2012 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hmm...moze mozesz jakos upiac kosmyk wsuwka w kolorze wlosow, tak zeby zaslanial...ale nie wiem, jak to sie sprawdzi.
![]() ![]() Amla Gold, Amla, Vatika Enriched Almond Oil, Sesa, Navratna, Vatika kokosowa, Mahabringraj, migdalowy, rycynowy, awokado Kuracja drożdżowa: 31.01.2012-31.04.2012 Piję pokrzywę: 24.02.2012-24.05.2012 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
a gdyby po umyciu włosów, w jeszcze wilgotne wgnieśc w to miejsce mocny żel i podpiąc żabkami tak, jak chciałybyśmy, żeby włosy były ułożone? po wyschnięciu, jeżeli zrobią się sztywne sucharki to wystarczy odgnieśc. Taki tam sposób kręconowłosych, może i Wam się to przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja zmieniłam przedziałek, z prawego boku na lewy, trochę pomogło
![]()
![]() ![]() Edytowane przez sylvi300 Czas edycji: 2012-02-03 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.