![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Sisley, Estee Lauder, Dior, Biotherm, Burberry i inne- nowy wątek***
Witaj
![]() Interesuje mnie korektor pod oczy Oriflame ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=pleasures |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie
Upiększający krem modelujący nogi Avon - użyty kilka razy, dla pewności 10-15% ale nie wiem czy by ci sie taka wymianka oplacala? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Witaj ,czy znajdziesz coś w moim wątku za Chanel Ombre Unique - brzoskwinka ze złotem oraz Czarny BarryM ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
BArdzo interesuje mnie Agent.JAk duża odlewka wchodzi w grę? Rozumiem,że całego wymienić nie chcesz?
MAm do wymiany: Elixir Des Marveilles edp 27/50 w pudełeczku Intuition EL ok. 45/100 ml edp Angel Pivoinie - ok. 60/100 edp tester bez zatyczki Plus Agent Pr.M. 27/30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
calego raczej nie mam 30 ml to moglabym oddac max kolo 10 a widze ze wszystkie twoje zapachy mają duzo wieksze pojemnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki kolor dokładnie ma ten korektor? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
idiaminka
chanel raczej nieaktualny chociaz byc moze bedzie wolny ![]() 7. Abacosun Exclusive Bronze Choco - self tanner 100 ml - uzyty raz na twarz 22. Estee Lauder rewelacyjny Idealist Skin Refinisher tubeczka 5 ml. 4. Na wypróbowanie zapachu Coco Mademoiselle Chanel - eau de parfum / z próbeczki z atomizerem 4 ml zostało na dwa psiki / 2. Mascara Chanel INIMITABLE czarna. Z silikonową szczoteczką. Duży tester. Około 4ml. Dwa razy użyta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
MoniaK
korektor jest raczej jasny odcien neutralny taki bezowy ani nie wpada w roz ani w zolty, mnie interesuje tylko ten krem do nog avon wiec jesli chcesz moge ci cos dolozyc do korektora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Chanel cien do powiek ombre unique, bardzo ładne opakowanie z lusterkiem, kolor taupie okreslilabym go jako pomaranczowo- brzoskwiniowy z lekkim odcieniem złotego- bardzo ładny kolor ale mam wrazenie ze od kiedy zmienilam kolor wlosow to przestał mi pasowac, zuzycie ok 20%
maybelline water shine gloss nr 513 hot red, ok 20% zostało (czerwony) wymienie za dwa balsamy holiday skin (na dzień i na noc) prawie nie używane
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
*burberry tender touch zostało 20ml z 30
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
MoniaK
a czy cos cie interesuje jeszce z mojego wątku? jesli nie to moge jeszce poszukac moge tez np dorzucic korektor isa dora lub maybelline ale kazdego zostalo raczej na wyprobowanie idiaminka to dam znac co z cieniem ![]() Kimberley rozumiem gdybys jednak zmienila zdanie to czekam na info ![]() elianka cien jest w rezerwacji natomiast druga w kolejce jest indiaminka dlatego raczej na pewno sie nie zwolni moze cos innego by ci jeszce interesowalo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
jagabrz
podoba mi sie - Sublime Bronze Automatic L'OREAL - mikromgiełka samoopalająca do twarzy, praktycznie nowa ale to za malo za perfumy aczkolwiek moze chcialabys za niego cos innego z mojego wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Za odlewkę Floremborku i ewentualnie Agenta szukasz tylko pefum czy innych kosmetyków też z listy?
Mam min super odżywkę do włosów zniszczonych,wypadających ,niedostępną w Polsce(około 1\3 z 266ml duże pudełko) od mamymichałka,do spłukiwania ; 2 peelingi do twarzy Faberlic,jeden z małym ubytkiem z bdb opiniami na Kwc,żel pod prysznic perfumowany Isabella Rosselinii-w wątku,błyszczyk też w wątku. Wysokopółkowa maseczka do twarzy Cosmence-niedostępna w Polsce-raz użyta; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Weroniko powiedz mi jakich kolorów błyszczyków używasz to poszperam w swoich zapasach. Mam jesczcze inny niż w watku Chanel opalizujący beżowo różowy nr 48 Jean Rose. Kolor w Polsce nie był dostępny.Przywiozłam go ze Stanów . Helenę Rubinstein podwójny różowo opalizujący na fiolet + biały z drobinkami nr 48 Glamour. Obydwa prawie nie używane . A nie podoba Ci się ten Chanelek Pink Fluo co w moim wątku ?Pomyśl bo naprawde zależy mi na Sissleyu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
zielona30
niestety nic mnie nie zainteresowalo z twoich propozycji tzn nie na tyle zeby wymieniac agenta lub flowerbomb, ale dziekuje za propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o blyszczyki to raczej odcienie rozu ewentualnie bezu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A jakich szukasz perfum?Może Davidoff Cool Water 20\30ml,odlewka Euphorii 12ml,miniaturka Maroussi 7,5ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
w takim razie moze Ann Summers olejek tylko nie wiem jaki zapach.. oriental albo musc, nie mogę się zdecydować
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie na cienie
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
a jakie jest zuzycie balsamow holiday skin? i czy ten na dzien to jest do jasnej czy ciemnej karnacji
co do olejkow to nie wiem co ci doradzic moim zdaniem oba sa fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b0565a779.html
Co prawda zdjecie robione komórką i tak nie ddaje w pełni koloru . A ten błyszczyk jest o tyle ciekawy ,że dopiero po nałożeniu na usta widać jak opalizuje na różowo i beżowo / w zależności od kąta padania światła / Mocno lśni . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
*Escada, Magnetic Beat, ok 10ml z 25ml
bardzo mi się spodobało to ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
oraz to
![]() John Frieda, Frizz ease, straight answer, spray do prostowania włosów, ok połowa z 200ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.