|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Cils Desing Pro czy Virtuose? - nowe tusze Lancoma
Dziewczyny
![]() zastanawiam sie nad jakims nowym tuszem.... Ostatnia propozycja Lancome'a (fatale) nawet mi sie spodobala, dlatego zastanawiam sie nad nastepnym tuszem z tej firmy. Chcialabym wybrac cos z nowosci, dlatego zastanawiam sie nad tymi dwoma tuszami (zalaczam fotki). W KWC sa juz recenzje Cils Desing, natomiast nie ma jeszcze nic o Virtuose. Moze ktoras Wizazanka go uzywala? Jesli tak, to jak sie sprawuje? ![]() dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cils Desing Pro czy Virtuose? - nowe tusze Lancoma
czy chodzi ci o Lancome Courbe Virtuose?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hm, chyba tak, nie wiedzialam ze taka jest jego pelna nazwa i dlatego nie moglam znalezc w kwc
![]() ![]() ale mimo wszystko bede wdzieczna za jakies opinie porownawcze...moze ktos mial okazje testowac oba tusze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ten tusz jest na KWC i ma świetne opinie, więc zastanawiam się nad jego kupnem, ale mam problem: mam wrażliwe oczy i do tego noszą soczewki a nie chcę wydawać 120 zł by potem oddać tusz siostrze...może mi ktoś powiedzieć jak zachowują się tusze Lancome przy wrażliwych oczach? bardzo proszę o odpowiedż, bo wiem,że nie uzyskam takiej informacji w sklepie ('ależ oczywiście, że mogą je stosować osoby o wrażliwych oczach...')
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja nosze soczewki. i wiesz fatale np mnie podraznialo, oczy troche szczypaly ale gdy u nasady rzes uzylam innego tuszu a potem fatale to bylo okej. nie mialam zadnych problemow...
Choc z drugiej strony mnie nigdy zaden tusz nie uczulil. Tylko ten fatale szczypal ale gdy tak zrobilam jak napisalam przeszlo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O! wątek dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Również noszę szkła i NIGDY Fatale nie spowodował jakiegoś podrażenia ![]()
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.