|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Henna na rzesach![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Henna na rzesach
moim zdaniem na rzęsy to tylko czarna henna (daje taki efekt jak przy pomalowaniu czrnym tuszem, tylko oczywiście nie wydłuża ani nie pogrubia. jakbyś chciała np. brwi zrobić to wtedy brązem lub grafitem.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ja taze jestem blondynką i mam taki sam problem jak Ty
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
myśle, że czarna będzie dobra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Też jestem zdania, że na rzęsy tylko czarna. Robię od kilku lat, ale ostatnie dwa razy strasznie mi podrażniła spojowki (mimo że żelowa), więc na razie zostanę tylko przy brwiach. Cóż, trzeba uważać, szczególnie jak się ma wrażliwe oczy, ale to rzeczywiście wygoda. I tusz się ładniej trzyma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Też polecam na rzęsy - jedynie czarną, ale nad brwiami, to już musisz trochę pomyśleć - może grafit, albo brąz? A może jakąś mieszankę zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem uczennicą studium kosmetycznego i ostatnio miałam zaliczenie z henny! zazwyczaj na rzęsy djae się hennę czarną( ja też jestem blondynkom i taką sobie zrobiłam i jest dobrze ![]() ale myślę,że powinnaś nałożyc czrną na rzęsy i brazową na brwi! pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.