|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
True matchC1-raz użyty!!
NIEAKTUALNE- PODKŁAD LECI DO KRóWECZKI
Witam, Mam dziś na wymiankę praktycznie nnowy podkładzik. Podkład firmy Loreal- True Match kolor C1 (jaśniutki w zimnej tonacji) Podkład użyty przeze mnie dosłownie 1 raz- oddaje bo kupując go zasugerowałam się kolorkiem (który na marginesie uważam za świetny i idealnie mi bledziuchowi pasuje) Ale.... nie spojrzałam do jakiej jest cery.. i niestety nie jest doi mojej ![]() Polecam... Chętnie wymienię go na : -podkładzik Sorayi Kryjący Jasny beż -kremy d/twarzy -pachnące balsamy do ciała bądź ust ale każdą propozycję przemyślę ![]() jako,że kupno tego podkładu było dla mnie nie małym wydatek!! (biedna st6udentka ze mnie) a już raz na wizażu mnie oszukano i nie przysłano obiecanych w wymianie kosmetyków ![]() Polecam ![]() osobom zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia podkładu na maila, dla uwiarygodnienia iż taki podkład posiadam-zdjęcia są za duże aby je tu umieścić :/
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2007-11-27 o 22:47 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: True matchC1-raz użyty!!
moze u mnie cos znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnioe znajdziesz?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() U Ciebie spodobał mi się: *Roll On Garnier'a przeciwko nagromadzonemu cellutowi na brzuchu. Zużycie ok 10%. oraz *Czekoladowy płyn do kąpieli Aquolina, zostało ok 40 % z 750 ml Albo ... ewentualnie zamiast Aqualiny do pary mogło by być-> AA Cialo wrazliwe jogurtowy balsam z zurawiną i granatem,zuzycie nie wiecej jak 10 % Co ty na to?? ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pasuje mi
![]() piszę PW
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.