|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy jestem w ciazy?
WITAM WSZYTSKICH
![]() ![]() A wiec tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jestem w ciazy?
Hej Agnieszko8801
Ciut niekompletne te Twoje informacje. szybka odpowiedź na podstawie Twoich danych: wg mnie NIE masz szans na ciążę tym razem. Teraz wyjaśnienie. Jeśli nie obserwujesz swojego ciała, to niełatwo określić z nieba. Przyjmiemy, że "działasz" modelowo. Jeśli przyjąć, że od odstawienia tabletek cykl masz regularny, w granicach 27-30 dni, i że miałaś prawdziwą miesiączkę (a nie śródcykliczne @), to Twoja owulacja (o ile wystąpiła), przy 15 dniach fazy lutealnej, mogłaby być 15 dni przed spodziewaną kolejną miesiączką, czyli: jeśli masz teraz cykl 27 dni, to 27-15=> 12 dni po miesiączce, co daje 20 grudnia jeśli masz teraz cykl 30 dni, to 30-15=> 15 dni po miesiączce, co daje 23 grudnia Badania wykazują, że superwytrzymałe plemniki w sprzyjającym środowisku wnętrza kobiety (czyli gdy jest płodny śluz) mogą dożyć i siedmiu dni! Zwykle nie dłużej niż dwa. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam, a nie tylko namieszałam ![]() Zainteresowanie własnym organizmem to może być dobra zabawa no i może mniej stresu! Warto chociaż poznać kilka szczegółów fizjologicznych dla samoświadomości. Polecam darmowe serwisy: polski http://28dni.pl/ angielski z olbrzymią bazą wiedzy, statystyk http://www.fertilityfriend.com/
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem tez nie ma szans.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem sznasa jest duża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A moim zdaniem zerowa szansa na ciaze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem pytanie o to na forum jest nieco śmieszne.Proponuję wizytę u lekarza i poświęcenie jednak swojego czasu na lekturę o stosownej tematyce.Zastanawiam się na ile kompetentnie można Ci tu doradzić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.