|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Scrap dla chłopca.
Hej! Jestem tutaj nowa i od niedawna scrapuje
![]() Proszę Was o pomoc. Chciałam podarować bratu na komunię album scrapowy "FUTBOLOWE ZAPISKI", ponieważ jest fanem piłki nożnej. Okleiłam zeszyt formatu A4 zielonym papierem w paski i dalej nie wiem co robić .... Może wy macie jakieś pomysły lub natrafiłyście na jakieś ciekawe stronki w internecie? Proszę o sugestie. ![]() Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scrap dla chłopca.
ja tak pocichutku powiem ze możesz cos w moim wątku podpatrzeć
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki solagne na pewno skorzystam ;**
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Może ktoś jeszcze coś podpowie?
![]() Okładkę już mam , ale co dalej ?? jakieś pomysły ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, że się wcinam, ale frapuje mnie jedno pytanie. po ile kartek mają te Wasze scrapy? jeśli jakoś mało to jak łączycie kartki? bo to tej pory myślałam, że kupujecie gotowe albumy i tam scrapujecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
tredsa1 zajrzyj na pw
![]() Co do albumu, to możesz: - powklejać zdjęcia brata jak gra w piłkę (o ile gra ![]() - powklejać zdjęcia Jego ulubionych piłkarzy, drużyny... - zrobić na szydełku szalik owej drużyny ![]() ![]() - użyć barw Jego ulubionego klubu do wyklejenia stron albumu - zrobić stronę, której tłem będzie stadion - powklejać różne gadżety, które kojarzą Ci się z piłką (gwizdek, strój piłkarski, szalik, czapka itp.) Jak mi się cos przypomni to napiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.