![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie Nowe Flowerbomb EDP 50 ml !!!!
A jaki to jest zapach ??Czy sa trwale?? To maja byc perfum dla mamy a ona mieszka w malej miejscowości i nie ma możliwości przetestowania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Albo XS + coś jeszcze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Po za wątkiem miałabym na zbyciu Poeme lancome,ale to niestety tylko 30 ml z minimalnym ubytkiem ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie znam tego zapachu ,ale to i tak byloby zdecydowanie za malo..... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj, może u mnie znajdziesz coś w zamian
![]() Mam na wymianę Flower By Kenzo i Burberry Brit Red. Zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219928 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 Pozdrawiam ![]() Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2007-11-20 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jakie zapachy Twoja Mama lubi... jak dla mnie Feminite są podobne do Dolce Vita - eleganckie i dojrzałe... Mam jeszcze Princess Very Wang - te są zafoliowane i nadają się na prezent, ale to słodki i frywolny zapach... no i cena nieadekwatna
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ewelinko,
Mam Addict ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Mam Addict ,ale tylko 18-19/20ml w kartoniku (wszystko w idealnym stanie), musiałabyś coś sobie jednak dobrać, zajrzyj proszę do mojego wątku - w podpisie ![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Postaram sie zorientować jakie to sa zapachy i dam znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mama lubi zapachy w stylu Addict,Jadore....najwazni ejsze aby byly trwale.Postaram sie przetestowac Feminie i mniej wiecej zobaczyc jaki to zapach czy jest trwaly....Postaram sie jak najszybciej dac odpowiedz.Co do very wang to zapach jest piekny ale raczej dla mlodej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witaj ![]() Nie znam tego zapachu,musialabym przetestowac..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może ok. 55 ml Lolity Midnight mam kartonik, stan flakonika i kartonika idealny
dodatkowo mam ok. 13 ml Pure Poison EDP - bez kartonika niestety moge oddać oba zapachy, tylko jesli byłabyś zainteresowana, musze jutro przetestować ponownie Flowerbombkę, miałam kiedy i oddałam, trochę mi jej brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Desnuda Ungaro 73/75 ml?
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma problemu przetestuj sobie mi sie nie spieszy...co do lolitki to czy jest podoban do klasycznej EDP czy jest trwala?? Ja rowniez musialabym przetestowac.... ![]() PS A czy zamiast Lolitki ewentualnie oddalabys Agent Provocateur ale rowniez musialabym przypomniec sobie ten zapach.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trwałość zabójcza, na mojej suchej skórze kilkanaście godzin Agenta mogłabym oddać, ale wtedy samego, nie dołożę już PP ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo ładny jest Caron Miss Rocaille ,ale jest to woda toaletowa 100ml z kartonikiem, w wątku mam jeszcze Ralph Hot i Lolita Lempicka (nie ma ich chyba w opisie, ale są na zdjęciu) no i Miss Dior Cherie, mogłabym też oddać Angel La Rose 25ml w kartoniku, ubytek to jakiś 1ml ![]() Ogólnie sporo mam zapachów... czy sam zestaw Kenzo Amour plus może jakiś kosmetyk satysfakcjonowałby Cię? szczerze jest mi szkoda wymieniać dwa zapachy za jeden, ale zastanowiłabym się nad tym, bo Flowerbomb lubię bardzo ![]() Co o tym myślisz? może zajrzyj do mojego wątku raz jeszcze, mam tego sporooooo i w sumie możesz coś jeszcze wypatrzyć ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ja mam franck olivier 50ml,i mam balsam diora j'adore
![]()
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nevadko a wiec tak co do kwiatowych zapachow to nie wiem, ale raczej odpada(ale sie jeszcze dowiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo dziekuje ale musze odmówić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Śmiało testuj, nie spieszy się
![]()
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Po za tym Armani City Glam ![]() ![]() ![]() ![]() Zarówno mojej mamie i mojego Tż bardzo podoba się zapach Lancome Summer Attraction , mam buteleczkę 100ml ,zużycie to jakieś 40ml, ale to zapach z rodzaju świeżych,owocowych... Z kolei Tous Touch to zapach cięższy, z nutą miodu i malin, bardzo bardzo trwały, mogłabym nawet powiedzieć ,że na mojej wybrednej skórze wytrzymuje 12 godzin ![]() Z waniliowych zapachów mam La Perla Love Frills Languid Vanilla, ciepły waniliowy zapach dla fanów słodziaków ![]() Po za tym mam Ambrowo waniliową wodę toaletową E.Coudray, jest to niszowa marka dostępna w Quality, mam 100ml bez kilku psików - ubytek niewidoczny... BARDZO trwały zapach jak na wodę toaletową i bardzo esencjonalny, nie jest mdły i bardzo otulający ![]() Cena w Quality to 280zł o ile dobrze pamiętam. Zachęcałabym jednak najbardziej do Caron Miss Rocaille ,bo to zapach bardzo ekskluzywny w ślicznej butelce i wyjątkowy, jeżeli ktoś lubi kwiaty w perfumach to lepszego nie znajdzie ![]() Jest naprawdę piękny, a flakonik to cudo!!! cena w perfumerii to aż 400zł ![]() ![]() No ogólnie mam tego sporo i z pewnością byłabyś zadowolona jeżeli byś coś wybrała, mam naprawdę piękne zapachy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witaj,
moze za Flowerbomb chcialabys Pure Poison Elixir 45 ml z 50.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.