|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
5 kg w 2 tygodnie:D(oczywiście przytyć)
Mówi się że tak wiele osób chce schudnąć ale nie zapominajmy o tych szczupłych , a nawet za chudych. Ja jestem jedną z nich i myślałam że nic mi juz nie pomoże a jednak
.NA wakacjach zabawiłam się w niemowlę i jadłam kaszki dla dzieci. Przytyłma na nich 5 kg i to tylko przez 2 tygonie . dodawałąm ich trochę do nawet do kisielu nie wszystkim smakuja ale te robione na wodzie można jeść na zimno co jest dosyć szybkie w przyżądzeniu. Nie musiałam siedzieć godzinami w fotelu aby nie tracić kalorii wręcz przeciwnie bardzo dużo biegałam i chodziłam z 45kg przytyłma do 50 teraz ważę już 51. Polecam spróbować i nie pogardzę waszym doświadczeniem a takze komentarzami na ten temat milego tycia chudziaczki
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 5 kg w 2 tygodnie:D(oczywiście przytyć)
Jest masa wątków w których mowa o przybraniu na wadze - wyszukiwarka.
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 5 kg w 2 tygodnie:D(oczywiście przytyć)
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.

.NA wakacjach zabawiłam się w niemowlę i jadłam kaszki dla dzieci. Przytyłma na nich 5 kg i to tylko przez 2 tygonie . dodawałąm ich trochę do nawet do kisielu