|
|||||||
| Notka |
|
| Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Jak wyczyścić matę do masażu ozonową?
POMÓŻCIE !!! bo już nie mam pomysłu jak to wyczyścić
![]() Prawie rok temu nabyłam matę do masażu ozonującą taką do wanny. Na początku wszystko cacy ale z czasem mata zaczęła zachodzić takim nalotem (przypuszczam że to kamień) w kolorze brązowo-szarym. Przed zakupem pytałam jak to się czyścić i zostałam zapewniona ze ona się sama oczyszcza HAHAHA nawet w instrukcji nic nie pisze. Próbowałam już tak szmatką, gąbką szczotkami ale zajechać się idzie i efekt marny ... słyszałam ze są podobno jakieś środki ale nikt mi nie potrafi powiedzieć jakie i gdzie idzie je nabyć. Czy ktoś z was miał podobny problem? Albo zna sposób na wyczyszczenie tego ustrojstwa???
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak wyczyścić matę do masażu ozonową?
Cytat:
mam też taką matę i tylko od czasu do czasu polewam ją wybielającymi środkami ,jest wtedy czysta.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak wyczyścić matę do masażu ozonową?
Ona głównie jest brudna od spodu, w tych zakamarkach gdzie ciężko wyczyścić ściereczką.
Środki wybielające czyli coś takiego jak ACE, a potem ta mata nie "śmierdoli" chlorem?
![]() |
Nowe wątki na forum Masaż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

ale z czasem mata zaczęła zachodzić takim nalotem (przypuszczam że to kamień) w kolorze brązowo-szarym. Przed zakupem pytałam jak to się czyścić i zostałam zapewniona ze ona się sama oczyszcza HAHAHA nawet w instrukcji nic nie pisze. Próbowałam już tak szmatką, gąbką szczotkami ale zajechać się idzie i efekt marny ... słyszałam ze są podobno jakieś środki ale nikt mi nie potrafi powiedzieć jakie i gdzie idzie je nabyć. Czy ktoś z was miał podobny problem? Albo zna sposób na wyczyszczenie tego ustrojstwa???

mam też taką matę i tylko od czasu do czasu polewam ją wybielającymi środkami ,jest wtedy czysta.Pozdrawiam