![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Trochę tego i owego
NIEAKTUALNE
cOLOR="Wheat"]Nie potrzebuję i chętnie oddam: - Gucci Eau de Parfum - 30 ml bez kilku psików, kartonik - Maroussia - miniaturka 7 ml - zużycie: jeden test nadgarstkowy - mocny, niebanalny zapach, świetne KWC - Simply Clinique - zostało ok. 3/4 z 50 ml edp, kartonik - Elisabeth Arden 5 th Avenue, 10 ml , nowiutka, zafoliowana, świetna na prezent - Diesel Plus Plus edt 75 ml, ubytek niewielki, spokojnie zostało 4/5 - Avon - Extraordinary - zostało spokojnie 3/4 (a nawet więcej) z 30 ml - Oriflame - Nomadic Her - została połowa [/COLOR] - Kenzo Flower edt 30 ml, zostało 3/4 - mam z wymianki, nie moje, jak sie okazało, zapachy - rezerwacja - Dzonghka L' Artisan - firmowa próbka - Light Blue D&G edt - zostało około 1/4 ze 100 ml (tester z korkiem) [/COLOR][/COLOR] - Yves Rocher - Neblina - edt 50 ml, nówka (raz, naprawdę tylko raz psiknęłam!) mam kartonik - odlewka 24 Faubourg Hermesa w bardzo estetycznym atomizerku - odlewka Shalimar - j.w., ale tu się zastanawiam, bo zapach jest urzekający, tylko moja skóra kaprysi... - Gucci II edp - na spróbowanie, zostało ok.1/6 z 50 ml , kartonik - Vichy Myokine krem pod oczy, 15 ml z dozownikiem, dwa razy użyty, kartonik wyrzuciłam, niestety - nieaktualne - Isa Dora EXpress Star Gloss - błyszczyk do ust, odcień 59 (Reflecting Oyster), piękny, beżowo-jasnobrązowy odcień, zostało 3/4, noszony w torebce i srebrny paseczek przy zakrętce w niektórych miejscach troszkę się wytarł [COLOR="Wheat"] - Givanchy Amarige Mariage - zostało ok 50% z 30 ml - rezerwacja - L'Occitane The vert - edt, zużyłam może 1/6 z 50 ml - rezerwacja - L'Occitane Canelle Orange - edt, jak wyżej; obie loccitanki przywiozłam sobie z francuskich wakacji (jedną kupiłam w Avignonie, drugą w Aix) -poleciało do Ragutki [/COLOR [COLOR="Wheat"]-[COLOR="Black"] - Opium YSL edt - zostało spokojnie 3/4 z 30 ml - rezerwacja - - Ives Rocher - Voile d'Ambre - miniaturka (taki mały flakonik, nie wiem, jaka pojemność , bo opakowanie wyrzuciłam, a okazało się, że to nie mój zapach, praktycznie nowy, bo tylko wypróbowałam, jak pachnie) [COLOR="Black"][COLOR="MediumTurquoise"]- - z serii zapomnianych zapachów - Claudia Polleny Ewy - śliczny, radosny zapach dla pewnych siebie, tryskających radością dziewczyn, udało mi się niedawno kupić flakonik w łódzkim sklepie firmowym Polleny Ewy, warto go mieć, naprawdę! - Tesori d'Oriente White Musk (Białe Piżmo) - zużycie trudno określić, bo buteleczka "metalowa", ale myślę, że spokojnie zostało 3/4, używałam króciutko, właściwie testowałam, zapach nie mój. - nieaktualne, leci do małej82 - Euphoria CK edp - zostało ok. 1/4 z 30 ml(same wiecie, że flakonik taki,specyficzny, "bujający się" ,że ciężko precyzyjnie określić) - j.w - Pure Poison Dior - została spokojnie połowa z 30 ml - nieaktualne, leci do lalicji - Anais Anais Cacharel - miniaturka 7 ml, myślę, że też została połowa, - nieaktualne, leci do Narnijkar - Jardin des Iles de Polynesie Yves Rocher - pięknie pachnąca oliwka do ciała, w gorące dni spokojnie może zastąpić perfumy, zapach oliwki - (gardenia i egzotyka)utrzymuje się na skórze przez cały dzień - zostało 4/5. - Jardin des Iles de Polynesie Yves Rocher- woda toaletowa bez alkoholu - piękny, słoneczny zapach, jak wspomnienie wakacji w egzotycznym zakątku... - Comme une Evidence Yves Rocher- miniaturka 7,5 ml - niewielki ubytek, zamierzałam zostawić dla siebie, ale co tam... - Sheer Rose Avon - zostało ok. 1/4 - nieaktualne, leci do Narnijkar A ponadto: - Ives Rocher - żel do mycia buzi z serii Pure Camille - nowy, 200 ml - już nieaktualne, leci do Mektarynki - Ives Rocher - tonik z serii Pure Camille - też nowy, 200 ml - Klorane spray SPF 40 - zużycie około 60%, testowałam go we wrześniu, więc jest świeżutki, data ważności 09.09 - Vitella ictamo - tubka 30 ml, krem użyty 4-5 razy, data ważności 21.02.09 - Normaderm Vichy - krem na dzień 50 ml - zużycie ok. 25%, data ważności 07.09 - Normaderm Vichy - krem na noc - 50 ml - zużycie ok. 45-50%, data ważności 07.09 - Toleriane LRP - podkład odcień 13 Sand Beige, saszetki 5 szt po 1 ml każda - Gal Allergal - kapsułki olejowe, tzw. złote rybki - 9 rybek, data wazności 09.2010 próbki: - Douglas odżywka do włosów z serii Ultimate Shine - 10 ml - Toleriane Unifiance LRP -podkład nr 23 - do skóry suchej - Myokine Vichy - krem korygujący zmarszczki wokól oczu - 1,5 ml - Dr Eris ReAct - actikrem na dzień - 2 ml - Max Factor - podkład Fawless Perfection krok 1 i 2 (odcień Natural) Przyjmę : - wszystko co apteczne, szczególnie filtr Anthelios 50 + creme fondante - zapachy - ostatnio mam na nie fazę, a wszystko przez Wizaż (!!!) Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2007-12-27 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trochę tego i owego
Kapsułki stosuje się jak krem do buzi lub/i ciała.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16908 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Wypatrzysz coś za: - Normaderm Vichy - krem na dzień 50 ml - zużycie ok. 25%, data ważności 07.09
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
- Zorac 0,05 - nowiusieńki, nieużywany, dziś kupiłam (mam paragon), miałam szczery zamiar się zoracować, ale się rozmyśliłam (ach, ta
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 znajdź cos proszę za zorac ewentualnie napisz czego szukasz bardzo mi na nim zalezy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kusi mnie u Ciebie effaclar K i Hydra zen na noc... Nie próbowałam jeszcze, czy effaclar mnie nie podrażni, ale mam w domu próbkę, wypróbuję i jeśli wszystko będzie ok, to możemy się wymienić. Poczekasz kilka dni? Silvergreen, dusia 65, mcherub, marabi, pearlania, levante - dzięki, dziewczyny, ale niestety nie. Kolorówka w ogóle mnie nie interesuje... mój makijaż jest mocno minimalistyczny i ograniczony do sprawdzonych kilku kosmetyków, po Avonie i Oriflamie wyglądam jak babcia Indianka - czerwona i wysuszona. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a u mnie za zorac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście,że poczekam ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
czytałam, czytałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może coś u mnie?> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie odp orsze u mnie
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- Zorac 0,05 - Ives Rocher - żel do mycia buzi z serii Pure Camille - nowy, 200 ml - Gal Allergal - kapsułki olejowe, tzw. złote rybki - 9 rybek, data wazności 09.2010
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Normaderm Vichy - krem na dzień 50 ml - zużycie ok. 25%, data ważności 07.09
- Normaderm Vichy - krem na noc - 50 ml - zużycie ok. 45-50%, data ważności 07.09 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
witaj z tego co szukasz mam
znajdziesz cos u mnie odp prosze u mnie
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę tak ![]() Nowy Zorac kosztuje mniej więcej tyle co nowy Effaclar K (według cen internetowych,popraw mnie jeśli się mylę).Więc wymiana jednego kosmetyku na drugi jest chyba jak najbardziej ok ![]() Nie wiem,jaką pojemność ma miniaturka perfum YR.Bo każda z moich miniaturek Lancome jest warta około 60-70 złotych (to są 1/3 pojemności w przypadku kremu pod oczy i troszkę mniej jak 1/3 w przypadku kremu do twarzy).Jeśli więc perfumy mają np. 15 ml,chętnie oddam Ci np.krem do twarzy w słoiczku ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie?
- Ives Rocher - żel do mycia buzi z serii Pure Camille - nowy, 200 ml - Ives Rocher - Voile d'Ambre - miniaturka (taki mały flakonik, nie wiem, jaka pojemność , bo opakowanie wyrzuciłam, a okazało się, że to nie mój zapach, praktycznie nowy, bo tylko wypróbowałam, jak pachnie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za Zorac zapłaciłam 46,80 (naklejka z ceną na pudełeczku + paragon),a Effaclarek jest w cenie ok. 36-38 zł... sprawdziłam pojemność YR - to 5 ml..., ale mogę dorzucić Comme un Evidence YR- 7,5 ml z maleńkim ubytkiem (zamierzałam zostawić sobie) Decyzja należy do Ciebie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadiu, czekam na odpowiedź od Anety w sprawie Voile d"Ambre... A powiedz, czy Smackersy są jeszcze aktualne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Oj,Smackersy raczej nie...Chyba,że bym znalazła coś,do którego zapałałabym miłością od pierwszego wejrzenia
![]() Czekam na info od ciebie ![]() Pozdrawiam ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.