|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Okno ze skosem - jak zasłonić
Witam wszystkich!! Szukam pomysłu na firany i zasłony do drzwi balkonowych tradycyjnych z lekkim ścięciem w rogu połączonych ze skośnym oknem. Obydwa elementy są od podłogi do sufitu (właśnie skośnego). W tym samym pokoju jest jeszcze normalne prostokątne okno i chcę żeby były one takie same. Dodam, że po bokach tego okna nie ma wiele miejsca, są zaraz ścianki prostopadłe i nie ma miejca na zasłony z boku. nie chcę tzw. plis w oknach. W moim przypadku jest tam wiele kombinacji i łączenia, które dla mnie są okropne, a nie wspomnę już o cenie. Gdyby to było ładniejsze, to cena by mnie nie przeraziła, ale w tym wypadku (jakieś dziwne poprzczki przez środek okna itp) - odpadają plisy.
Mogę wysłać zdjęcie, dla tych, który chcą pomóc i mają fajny pomysł. Pozdrowionka i czekam na pomysły. Edytowane przez MAMCIA2007 Czas edycji: 2007-11-11 o 22:52 Powód: zarys okna się rozsypał po wprowadzeniu na stronę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Okno ze skosem - jak zasłonić
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Okno ze skosem - jak zasłonić
Zdjęcie nr 1
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.