![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Różne różniaste kosmetyki na wymiankę :D Zapraszam. DOKŁADKI
Nieaktualne
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2007-11-17 o 19:59 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Różne różniaste kosmetyki na wymiankę :D Zaparaszam
W takim razie poprosze o fotke paletki na maila nekro@tlen.pl
moze miałabys mozliwosc zrobic wiekszej odlewki nr.10? tak z 7ml, chyba ze oddasz cały ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Cienie Rival De Loop sypkie - jeden jest zielony a drugi błękitny. Cienie są bardzo perłowe i bardzo rozświetlają, są naprawde bardzo ładne. Zużycie minimalne. Cieżko to ocenic ale prawie wogule ich nie używałam
5. Avon, preparat przyspieszający wysychanie lakieru - praktycznie nie używany, jednak nie mam do niego kartonika, a na spodzie jest data 03,06 wiec nie wiem jaka to data. Jednak sądząc po wyglądzie (desing) jest to data produkcji 9. Schwarzkopf, gliss kur Shining blonde hold & glamour spray - niemiecki jakby żel do włosów w atomizerze. Jest przeznaczony do włsów blond, zawiera błyszczące mikro drobinki, zostało 3/4 10. Perfumy Surreal Avon - bardzo ładny zapach, zostało trochę ponad 3/4 coś u mnie ? zapraszam i odpisz u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
witam. czy znajdziesz coś u mnie ? Interesuje mnie kilka pozycji ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
~New->Puder prasowany "kolor z opakowania-beżowy"-cosmetics powder z okrągłą gąbeczką która jest zużyta z jednej strony i 2-ma przekładkami foliowymi, użyty na tyle że pierwotny wzorek na pudrze jest już mniej widoczny .
kusi mnie ten puder ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
9. Schwarzkopf, gliss kur Shining blonde hold & glamour spray - niemiecki jakby żel do włosów w atomizerze. Jest przeznaczony do włsów blond, zawiera błyszczące mikro drobinki, zostało 3/4
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f49c69f86.html 10. Perfumy Surreal Avon - bardzo ładny zapach, zostało trochę ponad 3/4 11. Dezodorant perfumowany Bi-es Kiss of Love - wygląda jak perfumy i tak pachnie. Zaledwie kilka razy psiknięty mnie interesowało by to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kolor musu: jasny beż wpadający leciutko w kolor brzoskwinkowy
![]() Jeżeli by cia pasował ten podkład to możemy się wymienić tak jak pisalas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Energetyzujący balsam do ciała Lirene body colour - ma bardzo przyjemny, cytrusowy zapach. Z 250 ml zostało trochę wiecej niż połowa, Perfumy Surreal Avon - bardzo ładny zapach, zostało trochę ponad 3/4 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może to za balsam ??
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Za jedną rzecz nie opłaca robić się wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A ten zapach Dezodorant perfumowany Bi-es Kiss of Love - wygląda jak perfumy i tak pachnie. Zaledwie kilka razy psiknięty?
Jak byś go określiła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Szkoda... Najbardziej właśnie zależało mi na Kliss ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za 10?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...09#post4791109 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
cos za Matujący make-up Soraya odcień 03 naturalny - praktycznie na cała twarz używany był raz odpisz u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Aha to ja bym była chętna
![]() A jeszcze jedno mam pytanie, jaka jest pojemność tego dezodorantu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jeśli gliss kur już zajęty to wymieńmy się tak, jak ustalalysmy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
up up
![]() |
#21 |
|
Przepraszam że wczoraj nie odpisałam ale nie było prądu
![]() Podoba mi się paletka, wiec chyba musze zrezygnowac z perfumy, no ale cos chciałabym dobrac tylko co? hm... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
Prócz perfum nic by mi sie nie przydało juz, chyba ze masz inne jakies na zbyciu
![]() ![]() ![]() EDIT: Jeszcze Ci moge zaoferować miniaturke Yria YR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj zainteresowały mnie u ciebie:
4. Cienie do powiek MV - kolory: złoty, jasny zielony, ciemno-oliwkowy, czerwono-brązowy. Troszkę użyte ale tylko odrobinę :p. Zapomniałam dodac jeszcze kilka informacji, za co przepraszam. Cienie mają dosyc duże jakby "drobiny", a na wierzchu sprawiają wrażenie skamieniałaych odrobinę (nie na calości tylko w niektórych miejscach) ale myślę że one się tak po prostu zużywają , bo ten cień ma jakiś miesiąc Jaka to firma MV?? Zajrzyj do mnie,moze cos wpadnie ci w oko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej szkoda ze mini kosmetyki, sa juz mini, mini mini
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
No i sie pomyliłam i odpowiedziałam u siebie
![]() to sie przeklejam Propozycja fajna i sympatyczna, ale widzisz nie wymienie lotion BS za miniaturki, to raczej tak jest wrzucone do wątku, jeśli u kogoś coś mi wpadnie w oko, to bede go kusic BS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic, jesli uda Ci sie wyjechac, lub bedziesz kiedys w przyszłosci w NIemczech, to odezwij sie, bedzie mi bardzo miło. Ja pewnie tez bede jakies dokładki z czasem robic, lub nowe wątki ![]() ![]() Notabene podoba mi sie ten krem do rak Rossmana który masz, ale to mogłabym wymienic z jakis drobiazg......nie wiem moze ta maseczkę Daxa, która mam......no nie wiem, moze to za mało......nie wiem miniatury ciezko sie szacuje ![]() Pozdrawiam i dziekuje za miłą propozycję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
umówmy się że odezwę sie jak już kupię
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.