|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Serene Oriflame wymienie z chęcią
Mam na wymianę wodę Serene Oriflame 50 ml nowiutka, użyłam może 2 razy. W zamian chciałabym najchętniej inny zapach lub kosmetyki pielęgnacyjne do ciała i włosów, jestem otwarta na propozycje piszcie co macie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Serene Oriflame wymienie z chęcią
Masło jest zarezerwowane, ale mogę oddać Fruttini + cień (albo nawet parę cieni jeśli jeszcze coś Cie zainteresuje
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Noix de Coco Yves Rocher 100 ml
Wymienię wodę toaletową Yves Rocher - Noix de Coco 100 ml zużycie ok 10 % na inny słodki zapach lub coś z pielęgnacji lub kolorówki,nie mam sprecyzowanych oczekiwań, mile widzine balsamy, masła do ciała, odżywcze maski do włosów, błyszczyki i pudry brązujące ale jestem otwarta na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dot.: Noix de Coco Yves Rocher 100 ml
znajdziesz coś u mnie ?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noix de Coco Yves Rocher 100 ml
Ja mam w wątku super maskę do włosów - francuską profesjonalną Maniatis. Mogłabym również Ci odlać profesjonalny szampon HEGRON oraz maskę HEGRON.
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
All about Eve Joop wymienię z chęcią:)
Mam na wymianę wodę perfumowaną All about Eve Joop 75 ml, pozostalo troszkę mniej niz polowa flakonu, w oryginalnym kartoniku.Wymienię się na inny zapach.Najchętniej wymienię się na zapachy, które są podkreślone.
![]() Interesuje mnie: 1.Lanvin - Eclat D'Arpege 2.212 Carolina Herrera 3.Moschino - Funny 4.Salwador Dali Sea & Sun in Cadaques 5.Armani - Diamonds 6.Armani - Sensi 7.Cacharel - Noa 8.Jette Joop 9.Lolita Lempicka 10.Nina Rici, Les Belles Almond Amour 11.Ralph Lauren - Ralph 12.Trussardi - Inside 13.Krizia EDP Za Oriflame i Avon dziekuję. Piszcie co macie, moze o czyms zapomnialam a powinno się znalezc na tej liscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dot.: All about Eve Joop wymienię z chęcią:)
Witaj, może coś u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212930 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: All about Eve Joop wymienię z chęcią:)
Może Cerruti z mojego wątku i do tego miniaturka Anna Sui Sui Dreams 5ml oraz próbki perfum min Caroliny Herery 212 Sexy,Lolity Lempickiej edp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serene Oriflame wymienie z chęcią
Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.