link do zdjęć ślubnych - jakaś zagraniczna strona - proszę, pomóżcie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-12, 11:25   #1
zioła
Zakorzenienie

Question

link do zdjęć ślubnych - jakaś zagraniczna strona - proszę, pomóżcie

..................

Edytowane przez zioła
Czas edycji: 2011-04-04 o 21:57
zioła jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-13, 10:52   #2
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Smile Dot.: link do zdjęć ślubnych - jakaś zagraniczna strona - proszę, pomóżcie

a dlaczego zagraniczne? Polskie przykładowe zdjęcia też są ekstra ...

nie wiem czy o ten link Ci chodzilo... http://www.murrayphotography.com/ ale może sie przyda i jeszcz ten http://www.kerryphoto.com/

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-06-13 o 11:10 Powód: dodanie linku
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 12:32   #3
zioła
Zakorzenienie

Dot.: link do zdjęć ślubnych - jakaś zagraniczna strona - proszę, pomóżcie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
a dlaczego zagraniczne? Polskie przykładowe zdjęcia też są ekstra ...

nie wiem czy o ten link Ci chodzilo... http://www.murrayphotography.com/ ale może sie przyda i jeszcz ten http://www.kerryphoto.com/

Ten pierwszy link to jest to
Jesteś cudowna!!!
Zdjęcia śliczne, choć jak patrzę na niektóre - to trochę jednak przesłodzone,ale na pewno cos wybiorę i pokażę mojemu fotografowowi
Dziekuję Ci bardzo

A pytałaś, dlaczego zagraniczne? Po prostu szukałam linku akurat do zdjęć, które mi podałaś...one bardzo utkwiły mi w pamięci i chciałam jeszcze raz je zobaczyć. ( I to ,że akurat są nie z Polski nie ma akurat nic do rzeczy )
Nasi niektórzy fotografowie też świetnie dają sobie radę
Zbieram po prostu różne zdjęcia, które mi się podobają... polskich fotografów też -ale tutaj już wyszukiwarka na wizażu bardzo mi pomogła

A gdybyście miały jeszcze jakieś namiary na inne zdjęcia utrzymane w tym klimacie, to proszę, dajcie znać

Pozdrawiam
Stary 2008-06-16, 16:13   #4
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Thumbs up Dot.: link do zdjęć ślubnych - jakaś zagraniczna strona - proszę, pomóżcie

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
Ten pierwszy link to jest to
Jesteś cudowna!!!

ależ proszę cieszę się, że mogłam Ci pomóc . Ja tez z obłędem wysyłałam swojemu znajomemu linki ze zdjęciami aby chłopak znalazł inspirację.
Stary 2008-06-17, 09:03   #5
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
ależ proszę cieszę się, że mogłam Ci pomóc . Ja tez z obłędem wysyłałam swojemu znajomemu linki ze zdjęciami aby chłopak znalazł inspirację.
I znalazł?? Fajnie,że robi Wam zdjęcia znajomy - będziecie bardziej rozluźnieni i możecie mieć z tego fajną zabawę
Widziałam inne zdjęcia mojego fotografa. Zdolny chłopak i chyba jeszcze nie zmanierowany Już wstepnie dogadywalismy się co chcemy i wie,ze nie będzie z nami tak łatwo - w sumie mamy podobny gust, duzo wspólnych tematów a nawet okazało się,że studiowalismy po sąsiedzku hi hi. Więc chyba też nie będziemy spięci Byliśmy bardzo niechetni na sesję, raczej interesowały nas zdjęcia z kościoła i z samego wesela. Postanowiliśmy jednak zrobić sesję,aby rodzice mieli jakąś pamiątkę,ale i tak na żadne sianka, pałacyki i "mizdrzenia" się nie zdobędziemy. Inne charakterki mamy .
A jeszcze moja przyjaciółka chciałaby nam porobić w późniejszym terminie zdjęcia. W dniu ślubu się nie zgodziliśmy, bo chcieliśmy aby ona bawiła się z nami,a nie pracowała
Stary 2008-06-17, 09:54   #6
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Czy znalazł to sie okaże w praniu... Hihihih... Sesje już nam zaplanował podobno (wybrał jakieś miejsca i kazał zarezerwować sobie jeden weekend po ślubie). Młody zdolny designer . Kiedyś razem współpracowaliśmy ja malowałam ręcznie a on to komputerowo obrabiał, więc znam jego możliwości. A my uwielbiamy aprat, i zdjęcia nie ustawiane ... więc zabawa będzie przednia.... A dzięki temu wykorzystam swoją kreację na maksa .
Założę się że Wasza przyjaciólka i tak pstryknie Wam kilka czadowych fotek podczas ślubu i wesela... Aparat to nałóg, jak ktoś czuję zdjęcia to nie wypuści go z rąk tak łatwo
Stary 2008-06-17, 16:42   #7
zioła
Zakorzenienie

wiem,wiem...na pewno będzie biegała z aparatem
Ja też nastawiam się na dobrą zabawę ,ale mój przyszły małżonek okropnie nie lubi ,kiedy ktoś mu robi zdjęcia. Na razie coś bez oporów zgodził się i na zdjęcia u Piotra i osobny plener z przyjaciółką...coś podejrzanie łatwo nam idzie

A jak wykorzystasz swoją kreację??? Widziałam po niektórych zdjęciach,że są dziewczyny, które nie tylko tarzają się w trawie,ale i do wody wchodzą
Szczerze mówiąc podoba mi się takie podejście, chociaż do zabłoconego bajorka z żabkami nie wiem czy bym weszła .

....oj...pędzę przeszukiwać forum w poszukiwaniu kolejnych zdjęć

Cytat:
Czy znalazł to sie okaże w praniu... Hihihih... Sesje już nam zaplanował podobno (wybrał jakieś miejsca i kazał zarezerwować sobie jeden weekend po ślubie). Młody zdolny designer . Kiedyś razem współpracowaliśmy ja malowałam ręcznie a on to komputerowo obrabiał, więc znam jego możliwości. A my uwielbiamy aprat, i zdjęcia nie ustawiane ... więc zabawa będzie przednia.... A dzięki temu wykorzystam swoją kreację na maksa .
Założę się że Wasza przyjaciólka i tak pstryknie Wam kilka czadowych fotek podczas ślubu i wesela... Aparat to nałóg, jak ktoś czuję zdjęcia to nie wypuści go z rąk tak łatwo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 17:43   #8
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Wiesz zioła mój TŻ sam wpadł na pomysł, że na sam koniec sesji moglibyśmy wylądować w jakiejś czystej rzece, ale to się jeszcze okaże, bo w okolicy nic takiego nie ma . A wyjazd nad morze na plener ślubny się nie da, więc pozostają pewnie jakieś pobliskie ruiny, las (do lasu mam 500m) albo zamknięte kamieniołomy....
A o wykorzystaniu sukienki na maksa miałam na myśli fakt, że ubiorę ją więcej niż jeden raz .
Uwielbiam czytać komentarze coniektórych allegrowiczek.... "Sukienka prawie nowa, ubrana na 20 minut"... albo "ubrana tylko do kościoła". Ja jej tak łatwo nie ściągnę z siebie...

Udanego szukania
Stary 2008-06-19, 07:51   #9
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz zioła mój TŻ sam wpadł na pomysł, że na sam koniec sesji moglibyśmy wylądować w jakiejś czystej rzece, ale to się jeszcze okaże, bo w okolicy nic takiego nie ma . A wyjazd nad morze na plener ślubny się nie da, więc pozostają pewnie jakieś pobliskie ruiny, las (do lasu mam 500m) albo zamknięte kamieniołomy....
A o wykorzystaniu sukienki na maksa miałam na myśli fakt, że ubiorę ją więcej niż jeden raz .
Uwielbiam czytać komentarze coniektórych allegrowiczek.... "Sukienka prawie nowa, ubrana na 20 minut"... albo "ubrana tylko do kościoła". Ja jej tak łatwo nie ściągnę z siebie...

Udanego szukania
Ten pomysł z kamieniołomami bardzo mi się podoba
Ja też ubiorę chyba z 3 razy.
A 20 min.?? to chyba tylko ekspresowa masza trwa. No chyba,że sesja zdjęciowa w wersji mini - 20 min
Też jestem zdania,że skoro już ubieram tą suknię, to wyeksploatuję ją do końca. Jest bardzo leciutka,więc chyba będą musieli mnie wstrzymywać, aby np.maratonu w niej nie przebiec
A mogłabyś wkleić linka do swojej sukienki? Chętnie zobaczę

Pierwsza partia ulubionych zdjęć do fotografa już poszła Szykuję następną
http://www.dariuszrok.com/ - z tej stronki kilka jest bardzo ładnych. Zwłaszcza z przygotowań

Edytowane przez zioła
Czas edycji: 2008-06-19 o 08:20
zioła jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-19, 14:48   #10
daget
Zakorzenienie

GG do daget

linka do sukienki..... hymmm... bardzo chętnie ale.... dopiero jak się uszyje .
Sukienka jest moim projektem własnym lekko zaczerpniętym z internetowych wzorów, wiec musimy obie poczekać na produkt finalny. Byłam już na 4 przymiarkach u krawcowej, następna w przyszły piątek.... Ale powiem jedno coraz bardziej mi się podoba to co przymierzam.

Myśmy podesłali naszemu znajomemu m.in linki do:
www.fotosikorski.pl
www.alternatywni.pl
www.kalina-studio.com

chociaż mnie najbardziej podobają się zdjęcia na których widać uchwycona chwile... ten moment, w którym jest to "coś"
Stary 2008-06-23, 08:09   #11
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
linka do sukienki..... hymmm... bardzo chętnie ale.... dopiero jak się uszyje .
Sukienka jest moim projektem własnym lekko zaczerpniętym z internetowych wzorów, wiec musimy obie poczekać na produkt finalny. Byłam już na 4 przymiarkach u krawcowej, następna w przyszły piątek.... Ale powiem jedno coraz bardziej mi się podoba to co przymierzam.

Myśmy podesłali naszemu znajomemu m.in linki do:
www.fotosikorski.pl
www.alternatywni.pl
www.kalina-studio.com

chociaż mnie najbardziej podobają się zdjęcia na których widać uchwycona chwile... ten moment, w którym jest to "coś"
Wiem chyba o jakie "coś" Ci chodzi. Dodatkowo bardzo lubię dynamiczne zdjęcia, bez zbędnego pozowania...ale wiem,że dużo w tym wypadku zależy od modeli i od tego jaką mają naturę

A tych przymiarek szczerze Ci już zazdroszczę. Moją sukienkę będę miała gotową w sierpniu i w sierpniu też będę miała serię poprawek i dopasowań, aby była gotowa na początek września.
Pojęcia nie mam co z dodatkami...

Z linków które podesłałaś - ja też wysłałam swojemu fotografowi "kalinę-studio". Zdjęcia jak dla mnie cudowne, mistrzowskie i mają własnie to"coś". Przez swoje gapiostwo przepuściłam szansę na to aby ona robiła nam zdjęcia. Przegapiłam maila od niej... No coż...nie mogłam przeboleć, ale nie ma tego złego Mam nadzieję,że i tak będziemy mieli piękne zdjęcia
Stary 2008-06-24, 18:43   #12
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
. Przez swoje gapiostwo przepuściłam szansę na to aby ona robiła nam zdjęcia. Przegapiłam maila od niej... No coż...nie mogłam przeboleć, ale nie ma tego złego Mam nadzieję,że i tak będziemy mieli piękne zdjęcia
Widocznie tak miało być, nie wierzę w przypadki....
Stary 2008-06-27, 07:54   #13
zioła
Zakorzenienie

i takiej myśli trzeba się trzymać
Stary 2008-07-02, 10:21   #14
aaww
Raczkowanie

Świetna inspiracja!
Od razu pokazałam stronę murrayphotography.com/ mojej fotografce.
Jest zachwycona nie mniej niż ja.
Ciekawi mnie tylko, czy to są zdjęcia z prawdziwych ślubów, czy tylko upozowani śliczni modele
aaww jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-02, 10:26   #15
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez aaww Pokaż wiadomość
Świetna inspiracja!
Ciekawi mnie tylko, czy to są zdjęcia z prawdziwych ślubów, czy tylko upozowani śliczni modele

Fakt sliczne osobki....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-13, 18:49   #16
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaww Pokaż wiadomość
Świetna inspiracja!
Wydaje mi się,że jeśli ma się duuużo zleceń, to jednak jest jednak spora szansa na znalezienie ślicznych osóbek wśród nich.
Stary 2008-07-14, 19:07   #17
Katarzynka86
Raczkowanie

fakt, zdjęcia śliczne, ale jak ktoś by szukał jeszcze inspiracji to ja polecam lubelskiego fotografa Artura Zomera, moim zdaniem robi świetne zdjęcia

www.zomer.pl

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości