|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() link do zdjęć ślubnych - jakaś zagraniczna strona - proszę, pomóżcie
..................
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2011-04-04 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
a dlaczego zagraniczne? Polskie przykładowe zdjęcia też są ekstra ...
nie wiem czy o ten link Ci chodzilo... http://www.murrayphotography.com/ ale może sie przyda ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-06-13 o 11:10 Powód: dodanie linku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: link do zdjęć ślubnych - jakaś zagraniczna strona - proszę, pomóżcie
Cytat:
Ten pierwszy link to jest to ![]() Jesteś cudowna!!! ![]() Zdjęcia śliczne, choć jak patrzę na niektóre - to trochę jednak przesłodzone ![]() ![]() Dziekuję Ci bardzo ![]() A pytałaś, dlaczego zagraniczne? Po prostu szukałam linku akurat do zdjęć, które mi podałaś...one bardzo utkwiły mi w pamięci i chciałam jeszcze raz je zobaczyć. ( I to ,że akurat są nie z Polski nie ma akurat nic do rzeczy ![]() Nasi niektórzy fotografowie też świetnie dają sobie radę ![]() Zbieram po prostu różne zdjęcia, które mi się podobają... polskich fotografów też -ale tutaj już wyszukiwarka na wizażu bardzo mi pomogła ![]() A gdybyście miały jeszcze jakieś namiary na inne zdjęcia utrzymane w tym klimacie, to proszę, dajcie znać ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
ależ proszę cieszę się, że mogłam Ci pomóc . Ja tez z obłędem wysyłałam swojemu znajomemu linki ze zdjęciami aby chłopak znalazł inspirację.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam inne zdjęcia mojego fotografa. Zdolny chłopak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze moja przyjaciółka chciałaby nam porobić w późniejszym terminie zdjęcia. W dniu ślubu się nie zgodziliśmy, bo chcieliśmy aby ona bawiła się z nami,a nie pracowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czy znalazł to sie okaże w praniu... Hihihih... Sesje już nam zaplanował podobno (wybrał jakieś miejsca i kazał zarezerwować sobie jeden weekend po ślubie). Młody zdolny designer
![]() ![]() ![]() Założę się że Wasza przyjaciólka i tak pstryknie Wam kilka czadowych fotek podczas ślubu i wesela... Aparat to nałóg, jak ktoś czuję zdjęcia to nie wypuści go z rąk tak łatwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
wiem,wiem...na pewno będzie biegała z aparatem
![]() Ja też nastawiam się na dobrą zabawę ,ale mój przyszły małżonek okropnie nie lubi ,kiedy ktoś mu robi zdjęcia. Na razie coś bez oporów zgodził się i na zdjęcia u Piotra i osobny plener z przyjaciółką...coś podejrzanie łatwo nam idzie ![]() A jak wykorzystasz swoją kreację??? ![]() ![]() Szczerze mówiąc podoba mi się takie podejście ![]() ![]() ....oj...pędzę przeszukiwać forum w poszukiwaniu kolejnych zdjęć ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wiesz zioła mój TŻ sam wpadł na pomysł, że na sam koniec sesji moglibyśmy wylądować w jakiejś czystej rzece, ale to się jeszcze okaże, bo w okolicy nic takiego nie ma
![]() ![]() A o wykorzystaniu sukienki na maksa miałam na myśli fakt, że ubiorę ją więcej niż jeden raz ![]() Uwielbiam czytać komentarze coniektórych allegrowiczek.... "Sukienka prawie nowa, ubrana na 20 minut"... albo "ubrana tylko do kościoła". Ja jej tak łatwo nie ściągnę z siebie... Udanego szukania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ubiorę chyba z 3 razy ![]() A 20 min.?? to chyba tylko ekspresowa masza trwa ![]() ![]() Też jestem zdania,że skoro już ubieram tą suknię, to wyeksploatuję ją do końca ![]() ![]() A mogłabyś wkleić linka do swojej sukienki? Chętnie zobaczę ![]() Pierwsza partia ulubionych zdjęć do fotografa już poszła ![]() ![]() http://www.dariuszrok.com/ - z tej stronki kilka jest bardzo ładnych. Zwłaszcza z przygotowań Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-06-19 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
linka do sukienki..... hymmm... bardzo chętnie ale.... dopiero jak się uszyje
![]() Sukienka jest moim projektem własnym lekko zaczerpniętym z internetowych wzorów, wiec musimy obie poczekać na produkt finalny. Byłam już na 4 przymiarkach u krawcowej, następna w przyszły piątek.... Ale powiem jedno coraz bardziej mi się podoba to co przymierzam. Myśmy podesłali naszemu znajomemu m.in linki do: www.fotosikorski.pl www.alternatywni.pl www.kalina-studio.com chociaż mnie najbardziej podobają się zdjęcia na których widać uchwycona chwile... ten moment, w którym jest to "coś" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tych przymiarek szczerze Ci już zazdroszczę. Moją sukienkę będę miała gotową w sierpniu i w sierpniu też będę miała serię poprawek i dopasowań, aby była gotowa na początek września ![]() Pojęcia nie mam co z dodatkami... Z linków które podesłałaś - ja też wysłałam swojemu fotografowi "kalinę-studio". Zdjęcia jak dla mnie cudowne, mistrzowskie i mają własnie to"coś". Przez swoje gapiostwo przepuściłam szansę na to aby ona robiła nam zdjęcia. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
i takiej myśli trzeba się trzymać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Świetna inspiracja!
Od razu pokazałam stronę murrayphotography.com/ mojej fotografce. Jest zachwycona nie mniej niż ja. Ciekawi mnie tylko, czy to są zdjęcia z prawdziwych ślubów, czy tylko upozowani śliczni modele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt sliczne osobki.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
fakt, zdjęcia śliczne, ale jak ktoś by szukał jeszcze inspiracji to ja polecam lubelskiego fotografa Artura Zomera, moim zdaniem robi świetne zdjęcia
www.zomer.pl
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.