|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Z czego zrobić ramiączka do tej sukni? Pomocy!
krawcowa szyje mi sukienke na wesele. inspiracja jest suknia ABS by Allen Schwartz:
www.djduel.com/pytanie.jpg POMÓŻCIE! z czego można by zrobić ramiączka tej sukienki? chętnie czarne albo ew srebrne... z góry dziękuję za pomoc!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z czego zrobić ramiączka do tej sukni? Pomocy!
może z satynowej, grubej wstążki?
Czarny mi się jednak jakoś nie widzi. Może głęboka wiśnia albo brąz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Możesz uszyć białe ramiączka i na nie naszyć srebrną/czarną tasiemkę lub koraliki/cekiny. Świadkowa jednej z wizażanek tak właśnie przyozdobiła swoją suknię - naszyła koraliki i perełki, i wyglądało to pięknie.
Z dwóch wersji zestaw ze srebrem bardziej mi się podoba.
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() i chyba zaczne trenować to naszywanie. jak się okaże, że mam jakiekolwiek zdolności manualne, to wyszyje całość ale może macie jeszcze jakieś pomysły? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
mozesz spróbowac poszukac wstązki brokatowej - taka utkana ze srebrnych niteczek, dośc szorstka jest, może gryźć ale nie powinna się za to obsuwać
![]() ![]() tak wogóle sukienka piękna, do jakiego typu urody wybralas szafir??? bo dla mnie akurat to najmniej bliski kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dzięki wielkie za podpowiedź!
jutro wybiorę się do dużego sklepu z dodatkami krawieckimi, może coś znajdę ![]() co do typu urody - to jestem bladą (to się chyba fachowo nazywa - o cerze porcelanowej) szatynką ![]() ![]() dziekuje Wam bardzo za pomoc!! dziekuje dziekuje ![]() udalo sie ![]() zobaczcie! http://www.djduel.com/sukienka03.jpg a wesele braciszka juz w te sobote!! pozdrawiam i bardzo dziekuje za pomoc! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 00:24 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.