|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Alergia?Uczulenie?
Ostatnio,gdy wstałam rano zobaczyłam pod brwiami na powiekach zaczerwienioną i wysuszoną skórę :/ Troszke sie boje,bo nie wyglada to zbyt ciekawie,bo skórka mi się łuszczy tak delikatnie-czy to jest jakaś alergia?Moze uczulenie na jakiś krem?Bo puder mam hipoalergiczny,a mydła nie uzywam tylko pianke do mycia twarzy,wiec nie mam pojęcia od czego to mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Alergia?Uczulenie?
Wiem o czym mówisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Czesc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam podobne objawy, tyle, ze oprocz powiek luszczy mi sie tez broda :/ Pojawiaja sie takie zaczewrienienia na skorze w obu tych miejscach, chociaz raz sa, raz nie ma... a wyglada to strasznie, tak jakbym pomalowala oczy mega rozowym cieniem :/ Rano budze sie z napuchnietymi powiekami...
Nawilzanie nie pomaga, dermatolog w przychodni ma kolejki do konca grudnia, a prywatni nie przyjmuja tak zeby mi pasowalo, a nie dam rady rzucic obowiazkow w kat i biec do lekarza, chociaz tak powinno byc bo zdrowie najwazniejsze... Czy istnieja jakies sposoby, które moga mi teraz pomoc? Pomozcie prosze... Aa czytalam ostatnio o czyms takim jak "egzema" - czy moze to byc wlasnie to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.