|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Turkus i brąz czy fioletowy pokoj?
Witam.Mam pewien problem ponieważ niewiem na jakie kolory urządzić swój pokój.Mam do wyboru pare opcji oto z nich.Turkus i brąz dodatki w tym kolorze ale nie mam pojęcia jaki kolor ścian bo turkusowe to mi sie tak niebardzo podoba brąz też nie a beżowy też nie jedynie co to biały ale wolałabym nie.Póżniej fioletowy on jest dość ciemny umieszcze go w linku.I nasuwa sie pytanie Czy wszystkie ściany takie ciemne czy moze połowe ścian na biało w jednej ze ścian kupie tapete.Pokaże ułożenie swojego pokoju.Narazie mam kolor śliwke węgierke i już mi sie zundziła dodam ze meble mam ciemnobrązowe fotele również i jest to pokoj mały 4x4.Już sama niewiem który zestaw wybrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Turkus i brąz czy fioletowy pokoj?
Jeśli pokój jest mały i masz ciemne meble, to te kolory, które proponujesz, jeszcze pokój zmniejszą, będzie przypominał ciemną norę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Szukała,m w katalogach ale nic konkretnego nie znalazłam.Śnieżka ma dość fajny odcień fioletu klik! Kwiaty Orientu.
Moze gdyby pomalować kilka razy uzyskałabys taki odcień?nie wiem.... W Nobilesie nie widzialam takiego odcienia. Dulux ma tajemniczy ogród KLIK! , wyglada tak: klik!Jest jeszcze Śliwka węgierka : klik! Dulux Intensive ma Tajemnicę Merkurego- tez dosc fajny kolor klik! ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Nie wiem jakie masz sciany w pokoju ale zauważ, że na tym zdjęciu ściana fioletowa nie ejst wugładzona. To też nie jest bez znaczenia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dzięki wszystkim za pomoc.Właśnie zdecydowałam sie na ten kolor:
Tylko niewiem jaka farba mogłabym uzyskać taki efekt może Dekoral Mus jagodowy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.