|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Plecak dla TZa
Hej,
Przymierzam sie do zakupu plecaka dla TZa ,w prezencie więc na jego pomoc nie mogę liczyć. Niestety kompletnie nie mam pomysłu jaki ,jaka firma ,wzór etc. Proszę podpowiedzcie jakie plecaki noszą Wazse TZy. Chciałabym coś nowoczesnego ,ale bez większych logo - te w stylu Adidasa albo Nike raczej odpadają..A może widziałyście coś fajnego w sklepach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plecak dla TZa
Mysle ze powinnas poszukac w takich sklepach ze sprzetem sportowym typowym w gory, cos w tym stylu. Moj TZ ma taki plecak, niestety nie wiem jakiej firmy bo ma go teraz ze soba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sklepy sportowe. a wiec dwie firmy, ktore kojarze to Campus i JanSports. sa to typowe sportowe plecaki. jezeli Ci o taki typ chodzi, to powinnas cos znalesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mój tż nosi z JanSports o ile się nie mylę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moj nosi wolfganga
![]() Podpinam sie wiec pod watek bo rowniez poszukuje takiego prezenciku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Proponuję Ci plecaki firm hp oraz targus. Piękny design, uniwersalne - pasują zarówno do stroju sportowego jak i eleganckiego, ergonomiczne, wzbogacone o kieszenie na mp3, notebooki itd, i specjalne otwory na słuchawki. Naprawdę polecam - idealne dla faceta
![]() mojemu tacie wraz z bratem kupiliśmy kiedyś ten i jest bardzo zadowolony: http://www.ceneo.pl/328660 wpisz w google grafika: "hp backpack" lub "targus backpack" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moj TZ bardzo sobie chwalil Alpinusa. Salewa tez byla fajna, ale nietrwala (material w srodku sie poprul). Jansport tez jest bardzo ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja chwale sobie plecaki z jansportu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.