|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanie o podkład;)
zanim na mnie nakrzyczycie - wiem, że takich wątków było mnóstwo, sama wiele przeglądałam, ale na prawdę sama nie umiem sobie dac rady!
Mam ogromną prośbę o polecenie DOBREGO podkładu. Najlepiej w miarę taniego, ale jestem w stanie nawydręzyć budżet i zainwestować w coś super. Od dziecka miałam cerę tłustą, z licznymi zmianami trądzikowymi, świecącą się i zarazem wrażliwą na zapychanie. teraz jestem w trakcie brania izoteku i szukam czegoś do cery bardzo jasnej, z drobymi przebarwieniami po pryszczach, czasem wyskocza jakieś małe zmiany. Mam wągry ![]() Czy istnieje coś dobrego do mojej buzi? ![]() można się załamać... i opstatnie pytanie - koleżanka także prosła o dobranie podkładu ![]() Z góry dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może jakieś linki do KWC? przeglądałam setki podkładow, ale się w tym gubie ![]() Gdyby do tego dalo sie jeszcze dobrac odpowiedni puder, juz w ogole bylabym w 7 niebie ![]() DZIEKUJE! ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pytanie o podkład;)
Hm... Może Dream Matte Mousse z Maybelline ? Kosztuje ok. 30 zł i jest wart tej ceny z tym, że ja stosowałam pod niego krem nawilżający, ponieważ wysuszał mi skórę.
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dla kolezanki polecam City Matt Lirene, jest super, nawet dla mojej superszybkowysuszającej się skóry.Ma piękne odcienie. Ty może poszukaj czegoś wśród podkładów AA, albo tych odrobinę drożsych,na które można liczyc i pewnie to juz wiesz,żeby nie używać matujacych podkładów na suchą skórę. Daj znać gdy znajdziesz coś dobrego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja polecam dla CIEBIE ! (nie dla kolezanki) Citty Matt Lirene (cena ok 18zl) nie zapycha, super maskuje blizny, matuje fajnie
![]() a dla kolezanki ta sama firma ale Shine Touch Lirene ![]() ja mam dwa ![]() ![]() zaznaczam, ze nie wysuszaja skory te podklady.. nawet producent zaznacza ze nawilzaja. Maja rowniez filtr. Mylse, ze za ta cene lepszego nie znajdziecie... ja jestem mu wierna odkad go odkrylam ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() zerkne na te podklady w rossmanie jutro. a co sądzicie o Maybelline, Ever fresh? /link do kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2842 /
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.