|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() sukienki PAPILIO
Witam! Chciałabym sie coś dowiedzieć na temat sukienek firmy papilio. Wizaż to skarbnica wiedzy więc myślę że niejedna wizażanka miała na sobie sukienkę tej firmy lub chociażby ją oglądała w salonie. Głównie chciałabym się dowiedzieć jaka jest jakość tych sukienek i jak kształtują sie ceny. z gór dzięki za odpowiedzi. a oto moja wymarzona:
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: sukienki PAPILIO
Cytat:
witaj ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Cześć! Moja córka brała ślub w sukni tej firmy. Rzeczywiście są to piekne i wygodne. Mam do sprzedania suknię z kolekcji 2006 - "Emaliana 605". Kupiłyśmy ja w salonie "Voque" we Wrocławiu w promocyjnej cenie 2500 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Przypominam, że na forum wizaz.pl dokonywanie wszelkich transakcji kupna sprzedaży jest zabrobione! (regulamin przewiduje kary)
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
reklama
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-11-26 o 21:50 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam,
przede mną dopiero ten wielki dzień, ale sukienkę już kupiłam, właśnie marki Papilio, kolekcja z 2006 roku model 616 Angelina. Jak ją zobaczyłam wiedziałam że to ta. Szukałam czegoś z tiulem i najpierw sprzedawczyni pokazała mi zdjęcie katologowe, które wogóle nie odzwiercidla jej naturalnego piękna ale kiedy ją założyłam już żadnej innej nie brałam pod uwagę. Sukienka poza tym jest doskonale uszyta, wygodna i leciutka. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do niej. Mierzyłam też kilka innych sukienek tej firmy i wszystkie tak samo wygodne i wogóle nie czułąm że je mam na sobie a poza tym fasony sukienek jak z bajki. Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
U mnie w Poznaniu jest salon MarieKate, gdzie dużo, jak nie większość to suknie Papilio. http://www.mariekate.pl/
Warto też popatrzeć na różnego rodzaju aukcje, gdzie jak spoglądałam jest wiele sukienek z tej kolekcji. :- ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oni maja świetne suknie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
I na Allegro i na KomisieŚlubnym jest wiele tych sukienek. Z ciekawości sama zajrzałam. ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.