| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-12-06, 16:38 | #1 | 
| BAN stały | Rewelacyjna Wymiana!!!

DZIEWCZYNY SŁUCHAJCIE!!! nowo otwarta WYMIENIALNIA MISZ-MASZ, SZUKA a zarazem zaprasza do lokalu na ul. Zamenhofa 4/1c w Krakowie gdzie przy kawce i herbatce i ogólnie miłej atmosferze, będziemy mogły się między sobą powymieniać różnymi rzeczami. A wygląda to w ten sposób zainteresowane tym babeczki   które chcą się powymieniać między sobą jakimiś rzeczami umawiają sie na jakąś datę i godzinę , może to być do 5 albo 6 niewiast, to zależy od nas jak się dobierzemy  i po prostu przychodzimy w grupie do tego lokalu. ten MISZ-MASZ nie ustala nam dat ani godzin, my robimy to same , jednym słowem: oni nam użyczają miejsca gdzie na spokojnie możemy sobie usiąść, wypić kawę lub herbatę i powymieniać się rzeczami  SUPER ZABAWA to musi być!!! może spróbujemy??? z tego co wiem to więcej na ten temat informacji można uzyskać telefonicznie pod nr. 694-524-XXX lub pisząc na adres mailowy XXXXXX@gmail.com Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-12-06 o 17:19 | 
|     | 
|  2007-12-06, 16:50 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Rewelacyjna Wymiana!!!

[quote=zamenhofa4;5968039]SUPER ZABAWA to musi być!!! może spróbujemy??? z tego co wiem to więcej na ten temat informacji można uzyskać telefonicznie pod nr. 694-524-XXX lub pisząc na adres mailowy XXXXXXXX Przestań udawać, że nie masz z organizacją tego misz maszu czegoś wspólnego. Zapłać za reklamę, wtedy daj ogłoszenie. Już na starcie sobie psujesz opinię. 
				__________________ I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2007-12-06 o 17:19 | 
|     | 
|  2007-12-06, 16:57 | #3 | 
| BAN stały | 

Dot.: re

właśnie mam dużo wspólnego z MISZ-MASZem jestem jego założycielką i wcale nie udaję że nie mam z tym nic wspólnego   próbowałam zapłacić za reklamę ale niestety 2 razy się niepowiodło i system mnie wyrzucił i punkty karne dał  więc wykąbinowałam coś takiego, MASZ COŚ PRZECIWKO? bo nie rozumiem twojej napaści na mnie :-/ | 
|     | 
|  2007-12-06, 17:08 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Czy ja mam coś przeciwko? Szczerze mówiąc po mnie spływa Twoje ogłoszenie, ale na forum jest regulamin, który jasno mówi co można a czego nie można robić. Napisałaś ogłoszenie w takim tonie, jakbyś była nie związana z tą krakowską wymienialnią, a to dodatkowo kłamstwo, więc do tego się przyczepiłam. Zaczynanie interesu od kłamstwa chyba nie jest za dobre, ale nie mi to osądzać, mimo wszystko życzę powodzenia. A wątkiem i tak chyba zajmie się Moderator. 
				__________________ I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 | 
|     | 
|  2007-12-06, 17:21 | #5 | |
| Przyjaciel Wizaz.pl | 

Cytat: 
  Ale ponieważ to już notoryczna spamerka, to: ban stały wątek zamykam   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.