|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak sie tego pozbyc?
Moze zaczne od poczatku. Dotychczas z moimi naczynkami, a w szczegolnosci tymi na nogach bylo wszystko ok. W tym roku przeszlam mononukleoze. Niestety - "dzieki" niedouczonemu lekarzowi pierwszego kontaktu, ktory podejrzewajac tę chorobę zapisal mi jakis antybiotyk - dostalam wysypki uczuleniowej. Kto widzial to wie jak to wyglada
![]() ssmoki ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Jak sie tego pozbyc?
Miałam podobne problemy ze skórą właśnie po reakcji alergicznej na leki. U mnie przeszło samo po pewnym czasie
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Jak sie tego pozbyc?/ do palomino
Ja tak troche off-topic.
Pal, lekarz leczyl monoukleoze antybiotykami...? Przeciez to wirusowa choroba, a wirusowych chorob nie leczy sie antybiotykami..? Chyba, ze ja o czym nie wiem...? Ale z tego co sie orientuje to monoukleozy nie leczy sie antybiotykami..? To musial byc jakis bardzo niedouczony lekarz... Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: Jak sie tego pozbyc?/ do palomino
dzieki Smoczyca za pocieszenie - tylko ma nadzieje ze nie bede musiala czekac do emerytury
![]() ![]() cheetah napisał(a): > Ja tak troche off-topic. > > Pal, lekarz leczyl monoukleoze antybiotykami...? hmmm wlasciwie nie leczyl. Ale rozpoznal mononukleoze i zamiast od razu skierowac mnie do szpitala to "na wszelki wypadek przepisal mi antybiotyki na zapalenie wezlow chlonnych". W szpitalu jak juz tam dotarlam /na szczescie wczesniej niz "zaordynowal" lekarz "jakby ten antybiotyk nie pomogl"/ byli bardzo zdziwieni (lagodnie mowiac) tym "sposobem leczenia" i antybiotykami, oraz tym ze nie dotarlam do szpitala wczesniej > Przeciez to wirusowa choroba, a wirusowych chorob nie leczy sie antybiotykami..? Chyba, ze ja o czym nie wiem...? teraz i ja to wiem i gdybym wiedziala o tym jak padlam na gorączkę i jeszcze nie wiedzialam co to, to zwymyslalabym lekarza na wstepie ![]() ![]() ![]() > Ale z tego co sie orientuje to monoukleozy nie leczy sie antybiotykami..? To musial byc jakis bardzo niedouczony lekarz... No nie leczy sie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.