|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
omega-3 kit i naciąganie?
Hej, nie mogę znaleźć tematu o wszystkim co chcecie wiedzieć, ale boicie się zapytać, no więc piszę tutaj.
Otóż dzwonił do mnie pan, który chciał mi wcisnąć jakiś zestaw kwasów omega-3, za darmo, płaci pani tylko za koszt przesyłki 9,99. No i tak mną zakręcił, że się zgodziłam i podałam mu adres ![]() ![]() Ale to był chyba zwyczajny konsultant, więc znając życie, to wcale nie wykreśli mojego adresu, tylko będzie się cieszył, że ma kolejną osobę ![]() Czy ktoś kojarzy taką akcję z tymi omega-3? https://www.natural.pl/index.php/pl/ https://www.omegamarine.pl/index.php/bok Czy myślicie, że koleś mnie wykreśli z listy? ![]() ![]() ![]() Czy ktoś z was może dostał "zestaw powitalny płaci pani za koszt przesyłki 9,99" i potem bez problemu zrezygnował z "regularnej dostawy nastpenych produktów"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: omega-3 kit i naciąganie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=40452006 &posted=1#post40452006 - tu jest wszystko co chcecie wiedzieć
![]() A nie można zrobić tak, że jak już przyjdą do Ciebie ta kolejna droga przesyłka to po prostu odmówisz przyjęcia?
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę tu, bo chciałam się dowiedzieć, czy któraś z Was już może z tego korzystała, a w ogóle czy coś takiego jest "legalne" - w sensie że przez telefon zgodziłam się na pierwszą przesyłkę, i czy mogą zatem bez żadnej umowy, żadnego mojego potwierdzenia zakupu itd. wysyłąć dalsze przesyłki już normalnie płatne 89zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja rezygnowalam z dostawy prenumeraty. Pierwsza byla za darmo, a kolejne w stalej cenie. Rezygnacje skladalam na pismie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mnie konsultant powiedział, że mogę zrobić to w dowolnej formie - zadzwonić do biura obsługi, a nawet napisać maila.
W każdym razie, jak jednak przyślą mi ten zestaw powitalny za 9,99, to potem zrobię tak jak wy i napiszę rezygnację, i wyślę normalnie pocztą ![]() Tak tylko chciałam się tu upewnić, czy w tym nie ma żadnych kruczków - np. że niby można zrezygnować, a oni i tak będą robić co chcieli i będą dalej wysyłać, wiem że można nie przyjąc listonosza, no ale kiedyś juz się nadziałam, jak się rejestrowałam na stronie internetowej że niby bank hostess czy coś tam, a potem mi przysłali nagle pocztą jakieś ponaglenie zapłaty 80zł za rejestrację ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak chcesz wyslać zwykłą poczta, to zostaw sobie kopie i wyślij poleconym, mailem też byłoby ok. Takie firmy najczęściej maja formularz rezygnacji, możesz wypełnic i wysłac skan.
A suplementy jakiekolwiek najlepiej kupić w aptece np w SP, gdzie możesz sobie porównać skład, a i promocje bywają ciekawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.